Aktywne Wpisy

p3sman +133
źródło: 1000011046
Pobierz
f9JXBEArQ2H4TKl +162
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
Skopiuj link
Skopiuj link
źródło: 1000011046
PobierzRegulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
W kraju gdzie część prawicy najchętniej robiłaby kobietom procesy za poronienie i stygmatyzowała ich dzieci, gdyby te okazały się homoseksualistami.
Restrykcyjna polityka aborcyjna, marne zarobki, horendalne ceny nieruchomości, niepewność geopolityczna, rząd sypiący kasę emerytom i starzejące się społeczeństwo.
Do tego dochodzi powrót PiS’u do władzy w 2027 i speedrun Białorusi.
I mimo tego wszystkiego KAŻDA PARA ma nadal średnio jedno dziecko, niesamowite.
#demografia #polska #dzieci #polityka
Nieironicznie, chciałbym mieć taki spokój ducha i beztroskę jak wy.
@Wraczek mordziu to jest prosta kalkulacja dla mnie. Jeśli nic nie zrobimy to nic się nie zmieni. Czy to że w pałacu prezydenckim siedzi alfons ma sprawić że nie mam powiedzieć synowi że to jest złe? To oni są przyszłością i nadzieją na to że kiedyś będzie lepiej. Z fartem
@Wraczek: nie no tyle to nie na ten moment
Platforma przecież popiera aborcje. A w innych sprawach no cóż, postulowanie większych zmian oznacza przegrane wybory, bo PiS tak rozleniwił ludzi¯\(ツ)/¯
@MazurskiSmak: co z wymienionych niby jest urojeniem???
@Ranger: znam pary, które na dzieci decydowaly się po kupnie mieszkania. Im później kupiły, tym później miały dzieci, a im później ma się dzieci tym statystycznie ma się ich mniej. Po prostu. Płodność i energia z wiekiem spada.
@Fushnikov: Kapela przekracza maksymalne zarobki do dopłat. Za to naczelni propagandysci jak braun ciagnacy kase czy to z podatkow z sejmu czy z europarlamentu, czy stanowski ktory dostawal hajs od orlenu kiedy mnie kosili po >8zl za paliwo? Sky is the limit.