Aktywne Wpisy

Salido +244
Minął 33. (z 66) dzień wakacji.
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
Połowa wakacji
W ciągu ostatniej doby miały miejsce 4 wypadki śmiertelne w których zginęły 4 osoby.
142
źródło: 1-453841-18
Pobierz
Gran +302
Mircy pijcie ze mno kompot
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria
Jadę na wakacje, pierwszy raz od dwóch lat i pierwszy raz w życiu na all inclusive, do tychczas jedyne wakacje na jakie mnie było stać to Gizycko bo z tamtąd pochodzę i mogłem kimać u mamy albo jakiś pokój/domek po taniości :)
od roku zarabiam trochę lepiej i w końcu udało się coś wyłuskać hajsu żeby wypocząć. #bulgaria

jeżeli tak to proszę napisz ktoś :X
#programowanie
Komentarz usunięty przez autora
for (int i=0 ; 1==1 ; i++) ?
coś takiego chcesz?
while True:@kao3991: potrzebuje koniecznie for'a
def g():> i = 0> while True:>>@wytrzzeszcz: zamiast 1==1 lepsze jest True, czy coś tego typu - niepotrzebne porównanie też zaciemnia. Chociaż sam pamiętam jak zaczynałem programować, i żeby zrobić nieskończoną pętlę wpadłem na
while 2 < 3, ale byłem z siebie dumny wtedy :P1byłoby lepsze niż1==1:)long- czyli int z c iint- nieskończony, jeżelilongdochodziło do limitu to zmieniało się wintaw pythonie 3 jest tylko
int