Wpis z mikrobloga

#csgo mam problem... na #mac gdy odpale smoothmouse (potem juz wszystko jedno) zeby wylaczyc akceleracje myszki to ani na steam ani w grze nic nie dziala. Gdy odpalam cs i naciskam lewy czy prawy myszki to wariuje, jakby byla dodatkowo odpalono akceleracja myszki na przycisk. Nie da się strzelać bo myszka lata jak szalona dookola. Gdy akceleracje wylacze to w grze myszka sie nie rusza, a w steam oczywiscie ruszac sie rusza ale nie da sie nic kliknac. Gdy wlacze akceleracje juz w steam dziala, w grze tez sie rusza ale grac sie nie da bo wariuje. Steam wyrzucilem i zainstalowalem ponownie, potem jeszcze raz to zrobilem usuwajac wszustkie pliki tymczasowe, wlaczajac cs pojawilo mi sie ze dostalem 5 przedmiotow, rewolwer itp... ale dalej to samo. Szukalem po forach po polsku i moim lamanym angielskim w google ale nic nie znalazlem.. jakies pomysly? Kto mi to naprawi stawiam zajebista pizze z pizzaportal czy innego pyszne.pl lub przeleje na konto.. nie wiem czy to wina aktualizacji, ale wczoraj dzialalo ok a dzisiaj nic nie da sie grac. Myszka z przegladarka itp dziala normalnie, tylko przy aplikacji steam zaczyna wariowac ze dziala tylko przy akceleracji a przy wylaczonej przyciski przestaja dzialac
  • 1
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach