Aktywne Wpisy

Matylda_Megara +801
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Teuvo +40
jak trafię szóstkę w lotto to zostanę hikikomori
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Bylibyście z dziewczyną (loszką) o wymiarach 165cm/80 kg ,z którą fajnie się gada, ma ładną twarz, jest zadbana w sumie ale nie jeśli chodzi o wagę xD wykształca się, uważasz że jest serio mądra ale mało takich poznałeś w życiu..
Nie je mięsa ale z przyjemnością mi robi żarcie z mięsem i nie jest p------a wege ; o
Ja takie 7 czasami 7,5/10. Wsyportowany, mądry, gustowny, inżynier xD
Lubie ją ale wstydze się przed kolegami lol
@ossj: tez mnie pytała o cos w tym stylu xD powiedziałem, żeby nie oczekiwała nic, ze boje sie ze sie zaangazuje za bardzo i ze mozemy utrzymac kontakt przyjacielski, czyli jebnąłem klasycznego friendzona( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Gollumus_Maximmus: przeciez jej tego nie napisze ;/
Komentarz usunięty przez autora
II śniadanie: jogurt owocowy, kromka chleba chrupkiego posmarowana margaryną, plasterek pieczonej cielęciny na liściu sałaty, kilka rzodkiewek, szklanka niegazowanej wody mineralnej
Obiad: zupa z włoszczyzny startej na grubej tarce lub jarzynowa z mrożonki z dodatkiem cebuli, kminku, bazylii, łyżki koperku i łyżki jogurtu
@flauta: ale... ...
@flauta: @Neuerr: @alessia8: @alessia8: @WujaAndzej: @Obserwator_z_ramienia_ONZ:
@alessia8: moim zdaniem jest.. to straszne lenie i ludzie majacy troche w------e w zycie;/
@alessia8: z mojej strony jakieś średnio miłe teksty do niej wychodziły ..