Wpis z mikrobloga

#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
Bylibyście z dziewczyną (loszką) o wymiarach 165cm/80 kg ,z którą fajnie się gada, ma ładną twarz, jest zadbana w sumie ale nie jeśli chodzi o wagę xD wykształca się, uważasz że jest serio mądra ale mało takich poznałeś w życiu..
Nie je mięsa ale z przyjemnością mi robi żarcie z mięsem i nie jest p------a wege ; o
Ja takie 7 czasami 7,5/10. Wsyportowany, mądry, gustowny, inżynier xD
Lubie ją ale wstydze się przed kolegami lol
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

1. obciążenie genetyczne 2. lewniwe babsko 4. choroba nabyta 3. depresja/nerwica...przynajmniej tak mi się wydaje...w każdym razie sprawdzaj! jak ma 3-kę to do wylecznia jak dla mnie, 1-4 do wyboru dla ciebie, 2- s--------j!
  • Odpowiedz
@Namarin: Mogłeś się udzielać jak było kiedy, a nie teraz komentujesz... @alessia8: s----------e pod tym względem, że grubasy mają w sobie takiego wewnętrznego lenia.. nie dbaja o siebie fizycznie to też delikatne s----------e ale to można zmienić, niestety nie umie się przełamać żeby z Nią być publicznie, a Ona szybko nie schudnie jeszcze z takim nastawieniem... Dobrze będzie jeśli w ogóle coś zacznie działać ;(
  • Odpowiedz
@ossj: to może daj spokój bo obydwoje będziecie się czuć... niezręcznie? kurde, tylko nie daj się omotać zauroczeniu bo bywa paskudnie, wiem to po soboe niestety
  • Odpowiedz
no rozumiem ale patrząc na takie rzeczy dalekosiężnie...hmm...to tak jak pisałam, jakieś wyrzuty, kompleksy itp. Daj czasu temu wszystkiemu od kiedy ją znasz? może sprawdz jak żyje na codzień, nawet co żre;)
  • Odpowiedz
@ossj: Byłem w identycznej sytuacji (no może tamta była lżejsza). Trafiła do friendzone, a po jakimś czasie znalazła chłopaka i wygląda na szczęśliwą.
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Fafnucek: jeden rabin powie tak drugi rabin powie nie, czemu Cię tutaj wcześniej nie było kiedy potrzebowalem pomocy? może zbyt pochopnie postapilem
  • Odpowiedz