Wpis z mikrobloga

#niebieskiepaski #logikaniebieskichpaskow
Bylibyście z dziewczyną (loszką) o wymiarach 165cm/80 kg ,z którą fajnie się gada, ma ładną twarz, jest zadbana w sumie ale nie jeśli chodzi o wagę xD wykształca się, uważasz że jest serio mądra ale mało takich poznałeś w życiu..
Nie je mięsa ale z przyjemnością mi robi żarcie z mięsem i nie jest p------a wege ; o
Ja takie 7 czasami 7,5/10. Wsyportowany, mądry, gustowny, inżynier xD
Lubie ją ale wstydze się przed kolegami lol
  • 82
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Gollumus_Maximmus: xD
Ok sprawa rozwiązana

Uwierz mi nie będziemy tego żałować, Ty sobie będziesz żyła dalej swoim miłym życiem bez kogoś kto Ci mówi co możesz robić lepiej i co powinnaś, a ja dalej będę starał się robić więcej rzeczy niż mi pozwala czas i będę się wyrabiał i może kiedyś zrobię coś fajnego no i będę miał czas na rozmowę ze sobą, filozofowanie bycie sam ze sobą.

@Neuerr
  • Odpowiedz
ale czego mogłam się spodziewać po kimś, dla kogo waga jest najważniejsza XD

@arbuzowekaktusy: wyczuwam 500+ (w funtach) ;P waga to też stan umysłu, ale przede wszystkim troche wstyd ;/ no dałem spokój bo mi tak powiedzieliści, brawo My.
Jak rak.. Przecież nie napisałem nic złego tylko tak fajnie, co źle ? Jkabyś to odebrała
  • Odpowiedz
@ossj: sposób twojego komentowania mówi mi, że faktycznie nie jesteś gotowy na poważny związek (nawet nie chodzi o to, że konkretnie z nią).

Pachnie mi to baitem.

Takiś 7,5/10 inżynier wysportowany a wstydzisz się dziewczyny przed kumplami jak przedszkolak.
  • Odpowiedz