Aktywne Wpisy

WielkiNos +320
Samochodziarze wyśmiewają kierowców, którzy dostosowują prędkość do warunków panujących na drodze? Stare, znałam.
#samochodoza #bezkazpodludzi #patologiazmiasta #kierowcy #takaprawda
#samochodoza #bezkazpodludzi #patologiazmiasta #kierowcy #takaprawda
źródło: temp_file6363250226912583735
Pobierz
Polska2080 +12
#kryptowaluty #pytanie #pytaniedoeksperta #inwestycje #inwestowanie
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także
Moja dziewczyna ma pomysł, żeby kupić mentoring krypto, jakiś tam kurs jest i sygnały.
Ja siedze w krypto od 10 lat, zarobiłem wystarczająco, żeby nie pracować do konca życia ale stwierdziłem, że się nie wypowiadam tylko zapytam tutaj i niech przeczyta.
Także

Dodaję i usuwam animację z pewnego elementu na stronie za pomocą javascriptu. I mam problem z takim kawałkiem kodu:
document.getElementById('cos').style.animation = 'Disappearing 0.5s forwards';setTimeout(function() {document.getElementById('cos').style.display = 'none';}, 510);
czasem animacja leci normalnie, a czasem element znika od razu, zupełnie jakby zmiana sposobu wyświetlania działała od razu, a nie z opóźnieniem.
#javascript #html #js #programowanie
a) elementy, którym zmieniasz wartość 'display' mogą/będą mieć problem z transition i/lub animacjami;
b) setTimeout może być niedokładny i odpalać się niedokładnie po takim czasie jak podajesz w argumencie. Jeśli już chcesz to koniecznie robić js'em, to słuchaj eventu, który nazywa się jakoś w stylu onAnimationEnd
forwards) i tak sobie trwała przez cały czas, a kiedy inicjowana była następna, to wchodziły w jakiegoś rodzaju konflikt i całość znikała sobie od tak. Poradziłem sobie tak, że przed odpaleniem animacji zmieniam styl elementu (z docelowegoopacity: 1naopacity: 1), wtedy wszystko działa pięknie i płynnie.Może to nie
@Kavelach: Eh, z całym szacunkiem, ale mam nadzieję, że nie będę musiał z tobą nigdy pracować ( ͡° ͜ʖ ͡°)