Wpis z mikrobloga

Ufff, z małym poślizgiem muszę pochwalić się pachuchą otrzymaną od @chybaDapi
Mireczku, mógłbym się uczyć od Ciebie jak się tworzy paczki na #wykopoczta To był mój debiut, prawie nawaliłem (ach te nerwy przy weryfikacji), ale wiem, że wymówek nie ma, następnym razem zbiorę dupę w troki nieco szybciej. Ale nie o moich błędach miałem tu pisać...
Dziękuję bardzo za świetnie dobraną paczkę, kubek rozwalił system, pijam z niego codziennie kawkę, chyba zabiorę go do #pracbaza aby odstraszał użyszkodników. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Piwko wyśmienite, jeszcze jedna butelczyna została. Michaukami Biaukova zaopiekował się #rozowypasek choć nie do końca.

Pozostał list...
No cóż, bracie, jak ja mam to przepisywać i ręcznie dekodować, to chyba bym umarł nad tą treścią, także póki co przyznam się bez bicia, że nie zabrałem się za to. Na dniach postaram się choć trochę odczytać samodzielnie. Jeśli masz wersję elektroniczną, to podeślij jeśli nie chcesz mojej zguby... ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bankowo wezmę udział w następnej edycji! ( ͡° ͜ʖ ͡°)

PS
Z paczkomatem rzeczywiście coś nie wyszło, nie wiem, czy nie zmienili nazw po drodze, bo na bank poprzednio odbierałem przesyłkę niedaleko domu, a teraz musiałem dygać na drugi koniec miasta.

botul - Ufff, z małym poślizgiem muszę pochwalić się pachuchą otrzymaną od @chybaDapi...

źródło: comment_dkMzL0YUTCqBcnbZxzFEHxYFdNmC86Lj.jpg

Pobierz
  • 2
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@botul: cieszę się, że paczucha dotarła cała i zdrowa, no i że jesteś zadowolony. Polecam OCRa, jak już kolega wyżej wspomniał - więcej zabawy ;)
  • Odpowiedz