Aktywne Wpisy

FrizPL +334
źródło: yaU74NucFmpQVvvl
Pobierz
Kupiłem mieszkanie rok temu i wszystko miało być pięknie, ale...
Mieszka pode mną rodzina z dwójką małych dzieci. Od roku odkąd tu mieszkam praktycznie ani razu(!) nie pospałem nie będąc obudzonym po 6 przez bieganie dzieciaków lub płacz a właściwe wycie, jakby kogoś ze skóry obdzierali. Nie ma znaczenia czy to tydzień roboczy, czy weekend. Nie ma opcji, żebym pospał do 8 czy 9. Najgorsze jest do bieganie mam wrażenie, jakby specjalnie piętami
Mieszka pode mną rodzina z dwójką małych dzieci. Od roku odkąd tu mieszkam praktycznie ani razu(!) nie pospałem nie będąc obudzonym po 6 przez bieganie dzieciaków lub płacz a właściwe wycie, jakby kogoś ze skóry obdzierali. Nie ma znaczenia czy to tydzień roboczy, czy weekend. Nie ma opcji, żebym pospał do 8 czy 9. Najgorsze jest do bieganie mam wrażenie, jakby specjalnie piętami

Mirki, pamiętacie może ten wpis?
http://www.wykop.pl/wpis/15974385/mam-dylemat-natury-moralnej-pomozecie-glosujac-w-k/
Nie p------------m. Kontaktowałem się z TOZem i powiedzieli że mogą zawiadomić policję i oni podejmą interwencję więc olałem temat, bo najprawdopodobniej skończyłoby się na mandacie a psy by zostały tak jak są.
Ale historia ma dalszy ciąg. Mogę jednego z tych psiaków zabrać (w-----ł wujka i chce się go pozbyć. Nie wiem do końca co się stało, bo są sprzeczne informacje... Wujek twierdzi że psiak szczekał na koguta, ciotka że się zerwał z łańcucha. Pies zebrał wpierdziel, bo jak podchodziłem do niego to bał się wyjść z budy a ostatnio cieszył się jak p------y. Na szczęście miałem dla niego trochę smakołyków i po chwili znowu był radosny i chętny do zabawy).
Chcę mu znaleźć dom. Ja go nie mogę przygarnąć bo mieszkam w bloku i mam już jednego psa (z tej samej wsi). Jeśli nikt go nie przygarnie to pies idzie do schroniska.
Psiak jest obecnie w okolicy Sieradza ale mogę go podrzucić gdzieś do #lodz albo gdzieś na trasie #sieradz - #wroclaw
#pies #psy
Zakładam też tag, jakby kogoś interesowało jak sytuacja się dalej rozwinie: #psynalancuchu
P.S. Pozostałym psiakom mam zamiar zbudować kojec, ale wujek nie wyraża na to zgody (mój brat twierdzi, że to kwestia honorowa - wujek źle się czuje że ja mam zapłacić za kojec, a w ogóle to na psy szkoda pieniędzy). W weekend znowu tam jadę po psa, więc znowu poruszę ten temat.
źródło: comment_OZ5XdVGUH5gdEfRqnALgPrFfxm2XtWSl.jpg
PobierzTreść została ukryta...
@darkob @dasistfubar @DBR9 @Deralian @dominik304 @droptable @elniks @eM2b @emipk505 @ewolucja_myszowatych @fdev0XR1HB6ybxRJ45 @FikusnyMichalek @fraulein_ @Frezer_02 @gigolit @Gladius71 @Gostek @GregGregorros @guacamole
Komentarz usunięty przez autora
@VodkaDestroyer: To może wujka postrasz odpowiedzialnością karną i obrońcami praw zwierząt u płota? Tzn. nie w sensie grożenia