@Gruszka1992: Osobiście mam gdzieś, czy wspierasz tę pożal się Boże organizację, ale skoro deklarujesz się, że coś zrobisz, chyba nawet termin podałeś i nagle bum, cisza. Chodzi o sam fakt, że jedno robisz, drugie mówisz, zupełnie jak w tym screenie z tego wpisu. Nie masz? To dlaczego nie możesz po prostu obojętnie przejść wobec kwestii ,czy ktoś wierzy zamiast opluwać w chamski sposób chrześcijaństwo? Jeszcze jakby Cię było stać na
@WezelGordyjski: Jezu jak żenadłem z ludzi, którzy zamiast pisać o obrazku opa to wspominają wygląd fizyczny @Gruszka1992 ,jesteście wszyscy siebie warci xD
@Gruszka1992: Dajesz tyle raka i masz pretensje, że ktoś Cie atakuje, że ktoś się z Ciebie nabija? :D To tak jak z grubciami w podstawówce, którzy śmieszkują z innych i ich szturchają, aż w końcu płaczą i idą do "Pani" na skargę, bo dostali pstryczka i teraz wszyscy śmieszkują z nich.
@WezelGordyjski: Daleko mi do prawaków, ale @Gruszka1992 zrobił się żałosny. Jego wpisy jadą już tylko dzięki inercji i niczym nie różnią się od wpisów sebixów, po których tak jeździ. Zawsze obawiałem się, że to zwykły atencjusz, a nie żaden obrońca sprawiedliwości i niestety okazało się to prawdą. Masz @Gruszka1992 trochę aktualniejszy awatar ci zrobiłem:
#iran Ciekawe kto załatwił samolocik - pewnie Sikorski. Ale byłoby zesranie jakby stado celebrytów zostało zestrzelonych, chyba na wawelu by ich pochowano
źródło: comment_S7MxpA0E1gt2ljtNDmllXnkjn4XACLJI.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_dicU4QsyoxKbJQ6WT9wgap3FKYwdtWTC.gif
PobierzMasz @Gruszka1992 trochę aktualniejszy awatar ci zrobiłem:
źródło: comment_PmqOxfipnU5uc0XILi5GjHDNgU75YuLX.jpg
Pobierzgardzę pojęciem polski jako narodu czy innego sztucznego tworu, a nie jako kawałkiem ziemi oznaczanym na mapach jako polska xD
@Scarllet:
źródło: comment_39plcmgyGbLhbspvBYsOWkwBts08bJTm.jpg
Pobierzpo prostu rozsądnym człowiekiem ;3
@L3gion:
Komentarz usunięty przez moderatora
nie mam nic szczególnie do polski czy tam akurat polskiego patriotyzmu
możecie sb do moich wypowiedzi wstawić nazwę dowolnego innego kraju czy tam odpowiednio jego barwy narodowe
@L3gion: @Scarllet:
@Chodtok: Dawno nie czytałam takiej bzdury i aż nie chcę mi się tłumaczyć Tobie elementarnej wiedzy, czym jest naród - polecam google.