Wpis z mikrobloga

@lililililil @Gruszka1992:

@lililililil: nikogo nie obrażam

Skończ już p-------ć, przykład z tego tygodnia - jestem pewny, że jakby ktoś poszukał, to znalazłby 100x więcej takich przypadków. Kogo ty w ogóle próbujesz oszukać? Może teraz jest niewiele osób które pamiętają początki twojej "kariery" tutaj, gdzie szczytem twojego intelektualnego trollingu było wyzywanie i pisanie z ortami - znalazłeś sobie nową rozrywkę, dostałeś kilka tysięcy plusów i ci odbiło, bo
ruszka - @lililililil @Gruszka1992: 

@lililililil: nikogo nie obrażam

Skończ już...

źródło: comment_oMqOPReSSS4LRmBgbi1GI1h39MgdC8vR.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz
@Gruszka1992:

Jakie Ty podstawy w źródłach chcesz gdy wyrażam swoje zdanie na dany temat?

Pod jakim względem gówniany? - Słabe materiały? - Firma oszukuje klienta? Jeżeli nie podoba Ci się styl, to nie musisz ubierać tego w takie słowa jak "gówniany produkt", bo z ubraniami jak z muzyką - każdy lubi co innego. A obrażanie stylu przy użyciu rynsztokowego języka cechuje najprostszych ludzi - żeby nie powiedzieć prostaków. Właśnie na
  • Odpowiedz
Nie zgadzam się w wielu kwestiach z @Gruszka1992, często irytują mnie jego wpisy i atencyjność, ale jechanie po jego wyglądzie, d-----------e się do ubioru, to dno dna. Jebnijcie się w głowę, stulejarze i odpowiedzcie przed lustrem, czy jesteście od niego, czy od kogokolwiek, lepsi.
  • Odpowiedz
@Chodtok: Jeżeli nie widzisz granic to jesteś albo ślepy albo głupi. Ja tam widzę 2 oceany, ze 10 mórz, góry a skala jest zbyt mała na rzeki które były głównym wyznacznikiem granic. Czym w ogóle jest naród? Pomijając to czego lewaki nie lubią czyli religię i poglądy polityczne. Grupa ludzie zamieszkujących krainę geograficzną która ma te same interesy. Myślisz że Australia i Polska mogłyby stworzyć jeden kraj? Jeżeli tak to
  • Odpowiedz
@Gruszka1992: Zapewne nie masz ani jednego z tych koszulek więc nie wiesz że jakościowa to na prawdę dobre koszulki. Zadam Ci pytanie. A co jeżeli komuś podobają się te wzory? Mój braciak jest wojskowym i mega interesuję się historią wojskowości więc na urodziny kupiłem mu koszulke z logiem NSZ. Z niego też ciśniesz?
Osobiście uważam że patriotyzm można w czasach pokoju wyrażać na różne sposoby. Koszulki z flagą i różnymi
  • Odpowiedz
naturalnym wrogiem są Niemcy i Rosjanie.

bosz, no tak, czy byłby świat bez wrogów ;3

Myślisz że Australia i Polska mogłyby stworzyć jeden kraj?

ależ
  • Odpowiedz