Aktywne Wpisy

karolina-oska +123
#rolnikszukazony
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
To straszne jak większość chłopów na tym targu w ogóle nie rozumie Karoliny od Rolanda....
Chłop na każdym spotkaniu się na nia patrzy i uśmiecha. Wyżyny jego możliwości rozmowy z kobietą to opracowanie planu przeprowadzki i ślubu za rok.
Karolina widze że nie idzie do łba mu nic przełożyć więc pisze list żeby typo przeczytał w samotności i sie zastanowił.
Ona czuje się jak ładny przedmiot do patrzenia, bo typ nie pyta
Antiax +94
Każdy kto szkaluje Karolinę to naprawdę ma takie same oczekiwania od kobiet jak Roland, czyli dziewczyna ma wyglądać, nie przeszkadzać i być miła.
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie
Widzimy tylko urywki, minuty, ale widać jasno, że na rzeczy musiało być coś większego.
Roland chce kogoś, żeby nie być sam, ale drugą osoba nie jest zainteresowany. Karolina nie jest płytka, szybko konfrontuje problemy, a nie trzyma je w sobie.
Wyraźnie

Czy interesowałaby kogoś moje wypociny jak zacząć przygodę na siłowni, jak ułożyć dietę, co jeść, jak ćwiczyć, jak zrobić formę na lato, jak nabrać mięsa, które suplementy brać i działają i jak wyjść z przegrywu, jak być różowym i mieć zgrabny tyłek oraz atencję wśród samców od A do Z? Mogę to wszystko wyjaśnić w najprostszy sposób w dodatku za darmo i poprzeć to swoją jakąś tam wiedzą i tym co działa. Dla różowych i dla niebieskich oczywiście.
Jak będzie jakiś odzew, to postaram się na mirko wszystko napisać.
#mikrokoksy #silownia #dieta
@Cojestpiec: chętnie się dowiem jak ćwiczyć żeby poprawić jędrność ciała i całościowo je wzmocnić. Miałam trening na trx i bardzo mi się podobał, próbuje sama ułożyć jakiś plan treningu i buszuje po necie :-)