Wpis z mikrobloga

Czołem Miraski i Mirabelki,
Przedstawiam mojego łosia. Jestem niezmiernie szczęśliwy - najlepszy samochód jakim jeździłem. Po prostu bajka, polecam każdemu.

Volvo S60 2.4 140KM Benzyna + LPG, 2003r - bogate wyposażenie. Ten samochód ma takie bajery (np. webasto, eletrycznie ustawiane fotele z 3 ustawieniami do zapamiętania, tempomat itp), że ciężko uwierzyć w to, że ma już 13 lat. Pięknie zachowany o czym świadczy np. stan skóry. 233k przebiegu.

Od razu po zakupie robiony rozrząd, wszystkie filtry, olej oraz zakładany LPG. Łącznie 21000zł.

Pali w trasie 10l LPG przy prędkości 130-140km/h. W mieście 11,5. Przy obecnych cenach gazu to są śmieszne pieniądze.

#volvofanclub #volvo #chwalesie #pokazauto #motoryzacja
grigoryi - Czołem Miraski i Mirabelki,
Przedstawiam mojego łosia. Jestem niezmiernie...

źródło: comment_pvc6Idxm4yUOWHCpCu6YodQybGReNgGI.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

rozrząd, wszystkie filtry, olej oraz zakładany LPG. Łącznie 21000zł.

@grigoryi: kurde, odnoszę wrażenie, że przepłaciłeś. Za tyle to byś kupił kolejny egzemplarz, a tutaj ledwie podstawowe wymiany.

• Odpowiedz
@Ideologia_Gender: może wydaje się niewiele ale to nie jest sportowy wóz. Ma być komfort, komfort i jeszcze raz komfort. A 140KM spokojnie starcza żeby wyprzedzić żwawo. Także dla mojej jazdy idealna furka.
  • Odpowiedz
@grigoryi: Bajerami to można to było nazwać 23 lata temu.
Klapka na tunelu widzę połamana, standard, jak można było taki badziew wypuścić?
Pozdrawiam z D5 w identycznie paskudnym kolorze ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@grigoryi: Nie znają awaryjności? xD Kup Volvo w dieslu D5, oprócz silnika nie ma rzeczy która by się nie sypała, od zawieszenia co 15k km po caluteńki osprzęt silnika. Samochody ładne z zewnątrz, od środka okropnie skrzypiące już w salonie. Za tą cenę teraz kupowałbym jakiegoś starszego mietka E klasę i byłby spokój. Pozdrawiam cierpliwych.
  • Odpowiedz
@grigoryi: szerokości mirku. sam bujam sie volvo fakt faktem starym rympałem, traktorem. No ale wiem ze volvo to je volvo. Jakie części szykują się jeszcze do roboty?
  • Odpowiedz
@Adolf91: Nie wiem stary skąd czerpiesz info ale przez ostatnie miesiące przeczytałem setki opinii i rozmawiałem z wieloma właścicielami. Wniosek jest prosty - serwisuj na czas a autko się odwzajemni. Swoją drogą - ten ma 13 lat i i nic nie skrzypi. Zresztą dla mnie najważniejsze to niezawodny silnik i mało palący - szczerze wątpię w znalezienie starego miecza, który mało pali i jest tak samo sprawny jak ten za
  • Odpowiedz