Wpis z mikrobloga

Czołem Miraski i Mirabelki,
Przedstawiam mojego łosia. Jestem niezmiernie szczęśliwy - najlepszy samochód jakim jeździłem. Po prostu bajka, polecam każdemu.

Volvo S60 2.4 140KM Benzyna + LPG, 2003r - bogate wyposażenie. Ten samochód ma takie bajery (np. webasto, eletrycznie ustawiane fotele z 3 ustawieniami do zapamiętania, tempomat itp), że ciężko uwierzyć w to, że ma już 13 lat. Pięknie zachowany o czym świadczy np. stan skóry. 233k przebiegu.

Od razu po zakupie robiony rozrząd, wszystkie filtry, olej oraz zakładany LPG. Łącznie 21000zł.

Pali w trasie 10l LPG przy prędkości 130-140km/h. W mieście 11,5. Przy obecnych cenach gazu to są śmieszne pieniądze.

#volvofanclub #volvo #chwalesie #pokazauto #motoryzacja
grigoryi - Czołem Miraski i Mirabelki,
Przedstawiam mojego łosia. Jestem niezmiernie...

źródło: comment_pvc6Idxm4yUOWHCpCu6YodQybGReNgGI.jpg

Pobierz
  • 56
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@klocu26: tak, wiem. Ale uznałem, że nie jest mi to potrzebne. Mocy mi starcza, nie jeżdżę sportowo. Na trasie spokojnie wyprzedzam co chcę. Było już na liczniku 220 km/h i jeszcze luz pod pedałem. A te 30KM wykorzystam powyżej 3500 obrotów także odpuszczam. Do tego koło 1000zł a mój portfel jest teraz bardziej pusty niż komora lotto przed zwolnieniem blokady.
  • Odpowiedz
@instinCtoriginal: Te samochody nie znają awaryjności. Regularnie serwisowane odwdzięczają się nawet milionowymi przebiegami. A części - oryginalne są drogie. Zamienniki nie ustępujące jakością są w raczej standardowych cenach. Może lekko powyżej przeciętnej.
  • Odpowiedz