Aktywne Wpisy

Polasz +808

Nacho_Libre +14
#sluchamzlastfm #sluchamzlastfm2 #muzyka #spotify #lastfm
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham
Dzień dobry,
W ten niedzielny poranek zapraszam do cotygodniowego Waszego zestawienia najczęściej słuchanych albumów w serwisie last.fm w kończącym się tygodniu.
Słucham

Przedstawiam mojego łosia. Jestem niezmiernie szczęśliwy - najlepszy samochód jakim jeździłem. Po prostu bajka, polecam każdemu.
Volvo S60 2.4 140KM Benzyna + LPG, 2003r - bogate wyposażenie. Ten samochód ma takie bajery (np. webasto, eletrycznie ustawiane fotele z 3 ustawieniami do zapamiętania, tempomat itp), że ciężko uwierzyć w to, że ma już 13 lat. Pięknie zachowany o czym świadczy np. stan skóry. 233k przebiegu.
Od razu po zakupie robiony rozrząd, wszystkie filtry, olej oraz zakładany LPG. Łącznie 21000zł.
Pali w trasie 10l LPG przy prędkości 130-140km/h. W mieście 11,5. Przy obecnych cenach gazu to są śmieszne pieniądze.
#volvofanclub #volvo #chwalesie #pokazauto #motoryzacja
źródło: comment_pvc6Idxm4yUOWHCpCu6YodQybGReNgGI.jpg
PobierzZ resztą później pisales o 23k, no można kupić za tyle, a ile na dzień dobry wsadzić w rozrząd i inne p------y które na dzień dobry trzeba robić. Już nie wspominając, że mercedesy z tych lat gnily na potęgę i do niezawodności modeli z początku lat 90 startu
W tym momencie pisałem o swoim przypadku, w sumie można było to inaczej zrozumieć teraz widzę ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Temat jest o Volvo nie o mietku, niepotrzebnie schodziłem z wątku, niech służy właścicielowi. Gdyby u mnie nie te pierdoły i lipnie chodząca skrzynia to też bym chwalił ;d
@grigoryi paskudny kolor ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_ghavf76j0HdTJTbuwOBLL9HVLDgbmj5f.jpg
Pobierz