Wpis z mikrobloga

Mam pytanie do ludzi, ktorzy maja problem z notorycznym wylogowywaniem przez Wykop. Uzywacie moze Opery?
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Szukam czesci wspolnej wszystkich problemow z wylogowywaniem, ta Opera byla niezlym tropem i, jak pokazuje doswiadczenie, wielce prawdopodobnym - ale ten Chrome jest niepokojacy...
  • Odpowiedz
@maciejkiner: Tak używam opery i mnie ciągle wylogowuje ;/ Najśmieszniejsze jest właśnie to, że otworzyłem główną, zobaczyłem ten wpis na pasku po prawej, kliknąłem by otworzyć i otworzył mi się... formularz logowania ;/

Dodatkowo na wykopie jest taki problem, że gdy otworzę sobie stronę z komentarzami, rozłączę się z internetem i połączę ponownie, to nie mogę już dodawać, plusować i minusować, wykopywać/zakopywać. Otrzymuje komunikat: Wystąpił jakiśtam błąd. Dopiero gdy otworzę
  • Odpowiedz
Też mi takie coś wyskakuje.., Czasami pomaga odświeżenie strony (po tej czynności jednak czasami jesteś zalogowany a czasami nie), ale zdarzały mi się takie sytuacje, że nawet po kilkunastokrotnym odświeżeniu strony nie mogłem dodać komentarza, aż w końcu odpuściłem. Dziwne to było bo to dotyczyło tylko jednej strony z komentarzami. Na innych nie było takiego problemu...
  • Odpowiedz