mnie wylogowuje tylko wtedy, gdy w międzyczasie zaloguję się gdzieś indziej, albo gdy w firefoxie zostawiam otwarte jakieś karty z linkami z wykopu, kończę sesję i następnego dnia włączam firefoxa i się te karty włączają (na start mam przywracanie sesji ustawione), jeżeli przerwałbym wczytywanie kart to mnie nie wyloguje
Ja miałem ten problem jakiś czas na Firefoxie, krew mi się gotowała, przejrzałem kilka podstron i już byłem wylogowany. Ale dziwnym trafem po formacie na tej samej wersji przeglądarki problemu nie ma.
Normalnei się logowałem, ale gdy wchodzę w link do Wykopu z Waszego profilu na FB to w 9/10 przypadkach mnie wylogowuje Może Wykop próbuje mnie automatycznie przez FBC logować, a że się nie daję to jestem wylogowany.
Uwaga ludzie, mam wazny komunikat :-) Zrobilismy kilka zmian w obsludze logowania i nasze wewnetrzne testy pokazuja, ze jest lepiej. Czy Wy rowniez to potwierdzacie?
Czy w czasach okazyjnych promocji, gdzie gry z najlepszej półki na takim steamie złapiesz za mniej niż stówkę albo istnienia platform pokroju Eneba albo G2a, łby szczycą się, że piracą gry?
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora