Wpis z mikrobloga

Mam pytanie do ludzi, ktorzy maja problem z notorycznym wylogowywaniem przez Wykop. Uzywacie moze Opery?
  • 51
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

mnie wylogowuje tylko wtedy, gdy w międzyczasie zaloguję się gdzieś indziej, albo gdy w firefoxie zostawiam otwarte jakieś karty z linkami z wykopu, kończę sesję i następnego dnia włączam firefoxa i się te karty włączają (na start mam przywracanie sesji ustawione), jeżeli przerwałbym wczytywanie kart to mnie nie wyloguje
  • Odpowiedz
Ja miałem ten problem jakiś czas na Firefoxie, krew mi się gotowała, przejrzałem kilka podstron i już byłem wylogowany. Ale dziwnym trafem po formacie na tej samej wersji przeglądarki problemu nie ma.
  • Odpowiedz
To jeszcze może ustalmy jak logują się osoby, które mają problem? Normalnie czy przez Facebook Connect? Bo może w tym tkwi problem?
  • Odpowiedz
Normalnei się logowałem, ale gdy wchodzę w link do Wykopu z Waszego profilu na FB to w 9/10 przypadkach mnie wylogowuje Może Wykop próbuje mnie automatycznie przez FBC logować, a że się nie daję to jestem wylogowany.
  • Odpowiedz
Uwaga ludzie, mam wazny komunikat :-) Zrobilismy kilka zmian w obsludze logowania i nasze wewnetrzne testy pokazuja, ze jest lepiej. Czy Wy rowniez to potwierdzacie?
  • Odpowiedz