Wpis z mikrobloga

Szukam czesci wspolnej wszystkich problemow z wylogowywaniem, ta Opera byla niezlym tropem i, jak pokazuje doswiadczenie, wielce prawdopodobnym - ale ten Chrome jest niepokojacy...
@maciejkiner: Tak używam opery i mnie ciągle wylogowuje ;/ Najśmieszniejsze jest właśnie to, że otworzyłem główną, zobaczyłem ten wpis na pasku po prawej, kliknąłem by otworzyć i otworzył mi się... formularz logowania ;/

Dodatkowo na wykopie jest taki problem, że gdy otworzę sobie stronę z komentarzami, rozłączę się z internetem i połączę ponownie, to nie mogę już dodawać, plusować i minusować, wykopywać/zakopywać. Otrzymuje komunikat: Wystąpił jakiśtam błąd. Dopiero gdy otworzę ponownie
Też mi takie coś wyskakuje.., Czasami pomaga odświeżenie strony (po tej czynności jednak czasami jesteś zalogowany a czasami nie), ale zdarzały mi się takie sytuacje, że nawet po kilkunastokrotnym odświeżeniu strony nie mogłem dodać komentarza, aż w końcu odpuściłem. Dziwne to było bo to dotyczyło tylko jednej strony z komentarzami. Na innych nie było takiego problemu...
mnie wylogowuje tylko wtedy, gdy w międzyczasie zaloguję się gdzieś indziej, albo gdy w firefoxie zostawiam otwarte jakieś karty z linkami z wykopu, kończę sesję i następnego dnia włączam firefoxa i się te karty włączają (na start mam przywracanie sesji ustawione), jeżeli przerwałbym wczytywanie kart to mnie nie wyloguje
Ja miałem ten problem jakiś czas na Firefoxie, krew mi się gotowała, przejrzałem kilka podstron i już byłem wylogowany. Ale dziwnym trafem po formacie na tej samej wersji przeglądarki problemu nie ma.
Normalnei się logowałem, ale gdy wchodzę w link do Wykopu z Waszego profilu na FB to w 9/10 przypadkach mnie wylogowuje Może Wykop próbuje mnie automatycznie przez FBC logować, a że się nie daję to jestem wylogowany.
Już chyba wiem, czemu mnie rzadko wylogowuje na Operze. Po prostu mam zapamiętane hasło. Gdybym nie miał, to mogłoby być inaczej...
@Liliah: No nic, będziemy to jeszcze obserwować. U mnie widać zdecydowaną poprawę - problem praktycznie zniknął, ale może jest jeszcze coś czego nie zidentyfikowaliśmy.