Aktywne Wpisy
BoroPrimorac +272
Pamiętacie tę żenadę jak uśmiechnięte fajnopolaki z warszawki oglądali obrady sejmu w kinie?
#polska #wybory #sejm #warszawa #nieruchomosci
#polska #wybory #sejm #warszawa #nieruchomosci
kotka-a +278
Okej! Mirki, potrzebuję pomocy. Od wielu miesięcy mam losowo zamykane i otwierane porty. Wielokrotnie dzwoniłem do ISP, nic nie pomogło. Jestem pewien że jest to ich wina, mam internet radiowy. Odbiornik to Nanostation M5, bezpośrednio połączony do POE a potem do WIFI, a LAN2 podłączony do mojego komputera. Wszystko jest tak samo ustawione, jak było przed dziwną sytuacją z portami i tak dalej. Nie mam większej czy mniejszej możliwości zmiany operatora, a odblokowane porty są mi bardzo potrzebne do pracy. Jest jakaś możliwość odblokowania tego?
Z tego wynika, ze potrzebujesz tego do pracy, skoro nie mozesz jej wykonywac bez otwartych portow to nie zarabiasz kasy. Chyba lepiej zaplacic za VPN i moc zarabiac kase, mimo iz w rezultacie bedzie jej mniej niz nie zarabiac jej wcale prawda?
Okej. Wykonuję hobbystycznie projekty stron internetowych i grafik. Sprzedaję także moje modele 3d.
I nie zamierzam płacić za coś, co umożliwi mi dostęp do internetu, skoro płace już 100 zł za 6mpbs. Jestem ruchany w dupsko, ale na mojej ulicy nie ma nawet kabli od tepsy.
@brokenik: włączony, wg ISP.
Porty mam otworzone na 40-50 minut, potem zamykane na 90 czy coś takiego. Idiotyzm.
fast-net.pl