Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +570
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Wyslalem poltora miesiaca temu prawko do wymiany na Brytyjskie. Dzisiaj sie dowiedzialem, ze podanie zostalo odrzucone. Dlaczego?
Otoz nikt w Polskim urzedzie nie potwierdza danych Polakow na emigracji i dziennie wysylaja okolo 50 listow z informacja, ze podanie zostalo odrzucone.
Urzedniczy beton. K---a.
Jeżdżę 12 lat jako kierowca zawodowy i ani razu nie zatrzymała mnie policja, raz VOSA ... ale interesowały ich tylko papiery na przewożony towar
Mi akurat potrzebne jest brytyjskie prawko bo mamy w firmie samochod sluzbowy ubezpieczony na 5 osob, i zamieszkanie z tym moim prawkiem polskim/drozej im wychodzi przy takim ubezpieczniu na kilka osob.
Plus wołam @adriano30: @Marzec: jakby co, to napiszę jak tylko
Dzwonilem, wiem jak szybko zalatwic provisional. Dopytałem rowniez, jak sie upewnic ze beton w PL potwierdzi wasza tożsamość. Polecili zadzwonić do urzędu (jak dojdzie list, dostane adres i bede wiedzial jaki konkretnie) i nagabywac ich kilka razy ze jest taka sprawa, dane i co maja zrobic. Sam prowadzacy moja sprawe, przez telefon wyraznie stwierdzil ze piec telefonow jednego dnia powinno zalatwic sprawe. Jutro