@LiShenshung: mi ostatnio na meczu chciał gość za browara z 10€ wydać 16€. 40 tys ludzi na meczu, derby, do niego podbija 50 osób na minute, a ja miałbym go o--------ć jeszcze? Dla mnie to śmieszna dycha, dla niego 4-5 takie pomyłki i wygląda to nieciekawie.
Na dodatek za zwrócenie uwagi że się pomylił, goście po rozpoznaniu akcentu zaraz zbili piątki i postawili mi browara od siebie.
@LiShenshung: A ja wczoraj dałem ciapatemu 510 koron zamiast 110 i bym poszedł. Ale dobry ciapaty powiedział, że za dużo. Ja już parę razy oddałem za dużo więc chyba taka mała karma.
Nie czyni. W tym tygodniu bujałem się do sklepu, 30 minut w 2 strony bo mi kasjerka wydała 100 za dużo. Dzień później dostawca mi wydał 50 za dużo. Też zadzwoniłem, żeby przyjechał po kasę. Kwestia mentalności.
@LiShenshung: usun konto, cebulaku
Na dodatek za zwrócenie uwagi że się pomylił, goście po rozpoznaniu akcentu zaraz zbili piątki i postawili mi browara od siebie.
@LiShenshung jesteś zjebem.
Nie czyni. W tym tygodniu bujałem się do sklepu, 30 minut w 2 strony bo mi kasjerka wydała 100 za dużo. Dzień później dostawca mi wydał 50 za dużo. Też zadzwoniłem, żeby przyjechał po kasę. Kwestia mentalności.
źródło: comment_XdIVwJf6BGJJdWZhXTOhYGY562Sqhw7P.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora