@LiShenshung: piwko za funta? Jest. Radość z o------a drugiej osoby? Jest. Uważanie sie za lepszego z tego powodu? Jest. Prawdziwy Polak specjalista za granica ( ͡°͜ʖ͡°)
@JesusOfSuburbia: A te miliony arabów przemnóż sobie przez kilka razy tyle białych. Co coś osiągnęli. 99% białych osiągnęło więcej niż Ty. (Też tak potrafię :D)
Ahhhh (✌゚∀゚)☞ Super trzeźwe i uczciwe chłopaki które są wzorem cywilizowanego człowieka, mogą pomarudzić pokazując jacy to oni są prawi i nieskazitelni. A ja po melanżu budzę się i jestem w gorących :D Sytuacja Win - Win Dziękuje koledzy !
@LiShenshung: a I'll ile masz ze aż taki jesteś dumny czy podekscytowany. jakieś nowe osiągnięcie w życiu? serce ci lomotalo co nie? już widzisz jak mu przed oczami s-------a 10f i przez to jego życie staje się biedniejsze przez to co nie? tak wiele teraz musi sobie ten koleś odmówić co nie?
Z ciebie taki wygryw w tym UK jak z mojej mamy kosmonauta.
Prawdziwy Polak specjalista za granica ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Super trzeźwe i uczciwe chłopaki które są wzorem cywilizowanego człowieka, mogą pomarudzić pokazując jacy to oni są prawi i nieskazitelni. A ja po melanżu budzę się i jestem w gorących :D
Sytuacja Win - Win
Dziękuje koledzy !
Z ciebie taki wygryw w tym UK jak z mojej mamy kosmonauta.
źródło: comment_B4C0Q9xUlknRpiEVdVYGQ8ZWlYdgGotD.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora