Aktywne Wpisy
vfr__ +444
Mamy otwarta rekrutacje na Senior .NET Developera. CV przychodzi w ciul, ale zespol ds. rekrutacji sporo z nich odrzuca. Dyrektor IT poprosil mnie o review kilku odrzuconych CV.
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji
Dostalem pare CV i pierwsze (xD) z nich to gosciu z 15 latami doswiadczenia i skonczona informatyka na Politechnice Wroclawskiej. Od 10 lat senior. W jednym projekcie 4 lata React, a w drugim 5 lat Angular. Dwa certyfikaty z Azure.
Powod odrzucenia? w sekcji

trevoz +18
Siedzę w domu, bo chory jestem i naszło mnie, żeby ponownie wypróbować Lalique Encre Noire, bo kiedyś mireczki polecały na jesień i mam odlewkę.
Ja pierniczę jak to capi xD Pachnie starą babcią, nad którą już powoli wieko się zamyka.
Chyba trollujecie jeśli uważacie, że Encre Noire dobrze pachnie. W sumie ten sam case co z tym słynnym YSL Kourosem, który capi żulem.
#perfumy
Ja pierniczę jak to capi xD Pachnie starą babcią, nad którą już powoli wieko się zamyka.
Chyba trollujecie jeśli uważacie, że Encre Noire dobrze pachnie. W sumie ten sam case co z tym słynnym YSL Kourosem, który capi żulem.
#perfumy
źródło: o.1834
Pobierz

1. Obiecaj kilka miesięcy wcześniej w żarcie swojemu #niebieskipasek, że dostanie kiedyś kwiaty w prezencie
2. Niebieski wypomina Ci, że chce kwiaty
3. Nadchodzi wasza rocznica
4. Zrób niebieskiemu niespodziankę. Kup niebieskiemu bukiet kwiatów
5. Miej cichą nadzieję na świętowanie
6. Wróć do domu
7. Daj niebieskiemu bukiet
9. Uśmiech niebieskiego
10. #rozowypasek nic nie dostał
11. #niebieskipasek robi #gownoburza, bo nie ma nic dla różowego
12. Różowy nie jest zły, nawet nie wypomina niebieskiemu
13. Niebieski się obraził, siedzi i się nie odzywa
14. Nie ma 8
#logikaniebieskichpaskow #zwiazki i troche #logikarozowychpaskow dajcie 2 plusy na pocieszenie (╥﹏╥)
15. #niebieskipasek zakłada rurki i idzie robić smutne fotki na instagrama...
Komentarz usunięty przez autora
@macsaiq: 8 to chyba wiek niebieskiego...