Aktywne Wpisy
mateo2111 +57
Czemu wśród Polaków jest ciągła narracja, że prawo jazdy i własny samochód to jest rzecz pierwszej potrzeby i jak ktoś tego nie posiada, to jest zrównywany z jakimś inwalidą. W pełni się zgadzam, że samochód to jest ważna rzecz i warto ją mieć, ale jeśli nie mieszkasz na jakiejś zabitej dechami wsi, to nie jest ona niezbędna. Sam pochodzę z mniejszej miejscowości, gdzie bez samochodu faktycznie jest ciężko, ale teraz od 5
ngfdfgdfg +2
Co to może być za tworzywo, teflon ? #majsterkowanie
źródło: temp_file741313081235820766
Pobierz

Co jest z myśleniem niektórych różowych, co?
Dzisiaj z kumpelą pojechałem do marketu. Nie jest jakąś głupią babą, typowa typiara z pracy. Wchodzimy do marketu i tekst:
R: Zawsze zastanawiam się jak oni to zrobili, że drzwi kręcą się wszystkie w tym samym czasie.
JA: Tzn.? Co masz na myśli?
R: No, że wszystkie trzy skrzydła obracają się zawsze z taką samą prędkością
JA: No przecież są przykręcone do 'rdzenia' który się obraca i to jakby logiczne, on je ciągnie...
R: No wiem, ale czemu kręcą się zawsze tak samo?
JA: Nada nie wiem o co ci chodzi
R: Jesteś komputerowcem powinieneś wiedzieć o co chodzi, nieważne
O co chodzi?
źródło: comment_cVkTVrOUU71dzEM36SC8a1IeN0uvZpCG.jpg
Pobierz@bamalisowa: y, nie? nigdy
@bamalisowa: no dobrze, tak jest. dalej nie rozumiem, dlaczego drzwi przyczepione w jednym miejscu do rurki, mialyby sie magicznie spotkac?
źródło: comment_5l8vpqbLMgTNuKWSmhGuFbYuepUKnE91.jpg
PobierzCo do jej logiki, to mnie też to kiedyś dziwiło. Ale jak miałam 6 lat i spytałam się o to mamy, wyjaśniła mi że są one przyczepione do rurki, a pod spodem jest mechanizm który je napędza
@nadmuchane_jaja: to powinno przejsc do jakiegos kanonu mirko ;d Typowa typiara ( ͡° ͜ʖ ͡°)