Aktywne Wpisy
Gdzieś ostatnio czytałem fajną wypowiedź. Nie powtórzę 1:1, ale kontekst ten sam.
Otóż "dzisiejszy patriotyzm" to jest coś co środowiska konfederackie i pisowskie wykorzystały, aby dać prostym, biednym ludziom coś, cokolwiek z czego mogą być dumni bez żadnych nakładów finansowych.
Wiadomo jacy ludzie skupiają się wokół marszu narodowców, pisu i konfederacji: typowe mariusze, sebiksy, janusze z małych miejscowości, słabiej wykształceni, słabo zarabiający. W końcu mogą być dumni z czegoś na co sami w
Otóż "dzisiejszy patriotyzm" to jest coś co środowiska konfederackie i pisowskie wykorzystały, aby dać prostym, biednym ludziom coś, cokolwiek z czego mogą być dumni bez żadnych nakładów finansowych.
Wiadomo jacy ludzie skupiają się wokół marszu narodowców, pisu i konfederacji: typowe mariusze, sebiksy, janusze z małych miejscowości, słabiej wykształceni, słabo zarabiający. W końcu mogą być dumni z czegoś na co sami w
źródło: marsz
Pobierz
R_O_T_T_E_N +214
źródło: temp_file3425902407203960559
Pobierz

Co jest z myśleniem niektórych różowych, co?
Dzisiaj z kumpelą pojechałem do marketu. Nie jest jakąś głupią babą, typowa typiara z pracy. Wchodzimy do marketu i tekst:
R: Zawsze zastanawiam się jak oni to zrobili, że drzwi kręcą się wszystkie w tym samym czasie.
JA: Tzn.? Co masz na myśli?
R: No, że wszystkie trzy skrzydła obracają się zawsze z taką samą prędkością
JA: No przecież są przykręcone do 'rdzenia' który się obraca i to jakby logiczne, on je ciągnie...
R: No wiem, ale czemu kręcą się zawsze tak samo?
JA: Nada nie wiem o co ci chodzi
R: Jesteś komputerowcem powinieneś wiedzieć o co chodzi, nieważne
O co chodzi?
źródło: comment_cVkTVrOUU71dzEM36SC8a1IeN0uvZpCG.jpg
PobierzCzyli że co, kobiety jedzą koty i lubią patrzeć się na działająca pralkę?
W sumie to drugie to nawet prawda.
"Jesteś komputerowcem powinieneś wiedzieć o co chodzi, nieważne" to jest clue!
Nie dałeś odpowiedzi, zawiodłeś ją, a ona na Tobie polegała.
Tu nie chodzi o sprawy techniczne tylko o emocje a raczej zaspokojenie jej
Wtrącenia z angielskiego też są dla mnie obrzydliwe i niewygodne w stosowaniu (przełączanie słownika / wymowy). Co gorsze?
@bamalisowa:
Wywołuję, bo bralas aktywny w dyskusji, ale nie od strony, ktora wydawala mi sie najbardziej interesujaca. Sama tez jej nie poruszylas, mimo "posiadania wiedzy". A tak: pisze oczywiscie do setek ludzi, nie
Ależ oczywiście, że jestem, mistrzu.
Masz racje: szkoda, ze już od razu mi nie d-------ś tak mocno, jak w tym ostatnim poście.
Drzwi automatyczne obrotowe są napędzane przez silnik, który potrzebuje odpowiedniego sterowania, aby drzwi nie szarpały i były bezpieczne.
Jako istotne czynniki wymieniane są: wywierana siła, częstotliwość otwierania i zamykania, wymagana prędkość robocza, reperkusje wynikające z przerw w zasilaniu prądem, pożądany komfort obsługi, możliwość sterowania ręcznego i automatycznego, niezawodność eksploatacji i bezpieczeństwoOczywiscie! Wszak tępotę i prymitywizm najlepiej sie mierzy znajomoscia seriali telewizyjnych. Im kto wiecej oglada, tym ma bardziej wyostrzony umysl i jest bardziej wysublimowany. Chociaz chwila...
W sumie bardziej poważnie x10 wygląda:
Nie wiem czemu tak bardzo interesują Cię szczegóły mojego rozumowania, ale niech będzie, że zając wielkanocny przyszedł za wcześnie i zostawił je w dalszej części tego posta.
Przecież to oczywiste, że nie
No cholera, faktycznie, na twoim tle wypadam tragicznie :D
Z gapieniem się na pralkę, to głowy nie dam, czy to nie był inny serial, co nie zmienia faktu, że zamiast sprawdzić, o co mi chodzi, założyłeś, że jestem idiotą i w efekcie strzeliłeś sobie w stopę przez własną zarozumiałość.
Ale spoko, przynajmniej wiesz
Pytanie brzmi, czemu nie potrafiła zaproponować-przedstawić swojej wyobraźni możliwości zablokowania drzwi w równych odległościach ( ͡° ʖ̯ ͡°)
Twój wybór nigdy nie polegał na pogłaskaniem po główce lub zrobieniem mi kuku. Co najwyżej na byciu chamskim lub
Ale fajnie zobaczyć, że nawet, gdy złagodzi się ton, musisz odwalić elegancki słowotok pełen prymitywnych ataków osobistych. I jeszcze to pseudopsychologizowanie zza komputera - jakże typowe dla bezsilnych ludzików z fałszywym przekonaniem o własnym sprycie (gdyby chociaż ten numer nie był oklepany przez stada wykopowych pieniaczy przed tobą).
No nic, czyli wracamy do początkowej diagnozy. Nie dość, że ociężały umysłowo, to
Haha, to ślicznie podsumowuje twój własny post: