Aktywne Wpisy
Jak czytam na co te dotacje z #kpo poszły i pamiętam, że drugi próg mnie wali w dupsko bez smarowania, a mam kredyt hipoteczny do spłaty i jednocześnie wykańczam mieszkanie to mnie r-------a od środka Jeżdżę ponad 25letnim autem, inwestuje pozostałości wypłaty w nadziei na lepszy byt za 10+ lat, a tu Zbynio z Tadzikiem składa wniosek i cyk! 500k na dywersyfikacje biznesu w postaci placu zabaw dla pimpków. Odechciewa

curiousboi +72
Znalazłem na strychu ponad 100 letnia maszynkę do landrynek po pradziadku, i tak k---a wpadłem n------y i wyszło mi xD chcecie spróbować?
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Co jest z myśleniem niektórych różowych, co?
Dzisiaj z kumpelą pojechałem do marketu. Nie jest jakąś głupią babą, typowa typiara z pracy. Wchodzimy do marketu i tekst:
R: Zawsze zastanawiam się jak oni to zrobili, że drzwi kręcą się wszystkie w tym samym czasie.
JA: Tzn.? Co masz na myśli?
R: No, że wszystkie trzy skrzydła obracają się zawsze z taką samą prędkością
JA: No przecież są przykręcone do 'rdzenia' który się obraca i to jakby logiczne, on je ciągnie...
R: No wiem, ale czemu kręcą się zawsze tak samo?
JA: Nada nie wiem o co ci chodzi
R: Jesteś komputerowcem powinieneś wiedzieć o co chodzi, nieważne
O co chodzi?
źródło: comment_cVkTVrOUU71dzEM36SC8a1IeN0uvZpCG.jpg
PobierzA jednak.
Mam wrażenie, że kompletnie źle to wyjaśniłam. Ale ja rozumiem (✌ ゚ ∀
tłumaczką z żeńskiego na męski.
Tu warto zaznaczyć, że dla kobiety, największy absurd jest często jedyną słuszną prawdą.
@bamalisowa: masz takie znajomości, że tylko polibuda mi przyszła do głowy ( ͡º ͜ʖ͡º)