Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@el_flaco: na wyskakiwanie za górki i błyskawiczny strzał akurat są tricki legalne, ale to raczej dla kogoś z celniejszym działem (typu E-50M). Może na T62 też da rade.
  • Odpowiedz
@el_flaco: większość modów w tej p-----------j grze to czity. Chociażby na Twoim screenie- mod pokazujący na mapce w którą stronę czołg celuje czy inne jak mod na białe wraki, safe shot itp.
  • Odpowiedz
@dev0n: źle się wyraziłem, on wyjeżdżał obok górki.
@Radoslav89: no ten mod daje mi niesamowitą przewagę nad przeciwnikiem. Zawsze gdy celuję w czołg, to przed naciśnięciem spustu patrzę na minimapkę, czy ta linia też tam trafia( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście coś tam daje, no ale nie porównujmy go do aimbota.
  • Odpowiedz
@Knight3000: Ciekawe jak aimbot miałby w tym pomóc jeśli RNG decyduje o tym gdzie trafia pocisk. :D
@el_flaco: Już nie przesadzaj, aimbot w WoT to prawie zerowa pomoc, bo i tak pocisk nie leci dokładnie tam, gdzie się celuje. a wycelowanie "na oko" będzie równie skuteczne.

Załóżcie swoje aluminiowe czapeczki lepiej. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@FeniEnt: żartujesz, czy trolujesz? Aimbot którego posiada gość ode mnie z pracy szuka sam weekspotów, jeżeli czołg stoi bokiem szuka modułów które możesz sobie ustawić w opcjach. Ja nie jestem tak dobry, żeby w ferworze walki celować np. w magazyn lub zbiornik paliwa.
  • Odpowiedz
@morq: w aslainie są dwie opcje wspomagania autoaima. Można złapać czołg za przeszkodą i nie musisz w niego idealnie wycelować żeby uaktywnić autoaima. To o czym mówię jest o wiele gorsze. Np. celuje w jadący czołg z wyprzedzeniem uwzględniając prędkość pojazdu.
  • Odpowiedz