Wpis z mikrobloga

Jakim trzeba być przegrywem, żeby używać aimbota. Jak wielka jest chęć powiększenia swojego e-penisa. Ostatnio odczuwam to coraz częściej w bitwie. Nawet gościu u mnie w pracy który pojęcia niema nawet o paczce aslaina bo ma 2,5k bitw używa aimbota. Wyśmiałem go oczywiście, ale fakt jest taki, że jest to coraz bardziej popularne. Mówił, że ustawia sobie gdzie chce strzelić i pocisk wystrzela dopiero kiedy idealnie skupi, oczywiście sam. Ostatnio T-62A strzelił mi w jarzmo w Obj.263 trzy razy pod rząd, bez żadnego celowania. Wyskakiwał zza górki i strzelał. Czas w którym to robił był niesamowity, fizycznie niemożliwe do osiągnięcia. Screena aż zrobiłem. Grać się odechciewa. Za takie gówno powinien być permban. Wrzucam też film
#wot #worldoftanks
Pobierz el_flaco - Jakim trzeba być przegrywem, żeby używać aimbota. Jak wielka jest chęć pow...
źródło: comment_KdhBUiPJ3isw8JMo3AiVDxYvOnsZQJGb.jpg
  • 43
@kostya: czyli tacy podludzie mają przyjemność tylko ze statystyk, bo grą tego nazwać nie można. Nie mówię, że staty nie grają, no ale #!$%@? trzeba mieć trochę godności.
@dev0n: źle się wyraziłem, on wyjeżdżał obok górki.
@Radoslav89: no ten mod daje mi niesamowitą przewagę nad przeciwnikiem. Zawsze gdy celuję w czołg, to przed naciśnięciem spustu patrzę na minimapkę, czy ta linia też tam trafia( ͡° ͜ʖ ͡°) Oczywiście coś tam daje, no ale nie porównujmy go do aimbota.
@Eau-Rouge: RNG nie, ale sporo czasu. Poza tym jak masz #!$%@? ping, albo lagi to chyba zrobi to lepiej od człowieka. I jeszcze jedno, są takie aimboty które celują w moduły. Także tego, handluj z tym ( ͡° ͜ʖ ͡°)-
@FeniEnt: żartujesz, czy trolujesz? Aimbot którego posiada gość ode mnie z pracy szuka sam weekspotów, jeżeli czołg stoi bokiem szuka modułów które możesz sobie ustawić w opcjach. Ja nie jestem tak dobry, żeby w ferworze walki celować np. w magazyn lub zbiornik paliwa.
@morq: w aslainie są dwie opcje wspomagania autoaima. Można złapać czołg za przeszkodą i nie musisz w niego idealnie wycelować żeby uaktywnić autoaima. To o czym mówię jest o wiele gorsze. Np. celuje w jadący czołg z wyprzedzeniem uwzględniając prędkość pojazdu.