Aktywne Wpisy
lubie-sernik +286
Strasznie sie połamałem... Jestem na silnych lekach, na początku dawali mi nawet fentanyl. Czekam na operacje która będzie nie wiadomo kiedy.
Trzymajcie kciuki. Kc
Trzymajcie kciuki. Kc
Moseva +36
Kurde Mireczki, jestem tu 10 lat i pierwszy raz w życiu mam bordo ¯\(ツ)/¯
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Co teraz? Zrywać z chłopakiem? Przechodzić na NEET?
#bordo
Data: 27 II 2016
Godzina: 18:00 - postaram się być na czas:D
Miejsce: Hospoda, ul. Gliwicka 6/I 40-079 Katowice -> Streetview
Udogodnienia: W lokalu jest WI-Fi oraz można płacić kartą ( ͡º ͜ʖ͡º)
Rezerwacja: Mamy rezerwację na salkę więc nie bać się - można zapytać się w barze o nią a gdyby ktoś potrzebował kontaktu do mnie to na PW proszę.
Miło byłoby gdybyście zaplusowali w celu potwierdzenia obecności - bo nie wiem ilu się was można spodziewać.
A City Pub najwyżej następnym razem jeżeli będziemy chętni (koszt 500zł za salę do wydania na barze).
Jak ktoś potrzebuje transportu albo przyjedzie swoim jak ja (Żory <-> Katowice) to może poinformować resztę o tym - może ktoś zechce dołączyć. :)
| #katowicewykopparty | #katowice | #wykoppiwo |
Spam miastami:
#rybnik #gliwice #zory #jastrzebiezdroj #wodzislaw #mikolow #zabrze #czestochowa #bielskobiala #bytom #sosnowiec #dabrowagornicza #rudaslaska #tychy #chorzow #cieszyn #raciborz #siemianowice
PS
@kruko0: ja się biorę pociągiem, ale prawdopodobnie o wiele wczesniej niż żeby być na 18 :>
Komentarz usunięty przez autora
@gorush: hurra!
@kruko0: pogadaj z @matra
Ja jak zawszę będę autem - więc chętni na transport z/do Zabrza okolic lub miejscowości na trasie niech się zgłaszają ;)
No elo.
@bigdomin9:
Ja i @wielka_glowwa. Nie wiem
Komentarz usunięty przez autora