Jako, że jest późny wieczór(:|) mam pytanie do Mirabelek i Mirków. Znacie może kogoś, kto lubi jeść.. surowe mięso? Nie chodzi mi tylko o tatar, ale np. pierś z kurczaka, surowy boczek, karkówka. A jeżeli nie znacie - jak zareagowalibyście na wiadomość o tym, że są ludzie wtryniający surowe mięcho?
@Akayari: Miałem znajomego, który do wódki jadł surową pierś kurczaka. Normalnie kroił na małe kawałki i wcinał. Ja spróbowałem, ale nie jest to smaczne dla mnie. Poza tym trzeba uważać na bakterie.
@Kat_rzeznikow: No własnie. Taka lekko przyprawiona. Po prostu mięcho bez obróbki ( ͡°͜ʖ͡°). Ale zdanie "nie zdziwiłoby mnie, bo to dziwne" jest samo w sobie niebywałe c:
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°)
Znacie może kogoś, kto lubi jeść.. surowe mięso? Nie chodzi mi tylko o tatar, ale np. pierś z kurczaka, surowy boczek, karkówka.
A jeżeli nie znacie - jak zareagowalibyście na wiadomość o tym, że są ludzie wtryniający surowe mięcho?
#pytanie #kiciochpyta
@Akayari: oj dzieci dzieci.
nie ma jeszcze nocnej
ale
zależy jakie mięso
jak taką zwyklą piers z kurczaka tylko z przyprawami
to raczej by mnie to zdziwilo
bo to dziwne
Do tego nie ma czegoś takiego jak #nocnazmiana
@Caoi: dlaczego podludzi? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
źródło: comment_OH89ioMXo21hpi1KXWz8XTcYDxWGKdMQ.jpg
Pobierz@Waleczny_Kalafior: Rozumiem, szanuję. Zdrowie jest ważne!
@YouCanCallMeBaby: !
@jonzi: Dlaczego nowa? Zadałam pytanie, oczekuję odpowiedzi od mirków pierwszego świata ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@kptant: No ale.. ludzi z dziwnymi upodobaniami traktuje się niemiło, dlatego boję się szkalowania.. :c
A poza tym - tak! Możemy nawzajem ogrzać się
( ͡° ͜ʖ ͡°)