Aktywne Wpisy

Wrocław. Podobno jedno z najbogatszych miast jednego z najszybciej rozwijających się państw w Europie.
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
A tu kolejka do sklepu z używanymi ubraniami na kilka minut przed otwarciem.
#wroclaw #50twarzybiedy
źródło: IMG_20251112_085918
Pobierz
wykop +6
Nowe aplikacje Wykopu już na horyzoncie! 🚀 💙
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi
Od dłuższego czasu pracujemy nad nowymi wersjami aplikacji dla Androida i iOS-a. Chcemy, żeby korzystanie z Wykopu było przyjemniejsze - szybsze, wygodniejsze i po prostu bardziej „Wasze”.
Dziś robimy kolejny krok - ruszamy z testami nowych aplikacji, a Was zapraszamy do udziału w nich. Wasze opinie pomogą nam dopracować Wykop tak, by korzystanie z niego na co dzień było jeszcze wygodniejsze, zanim oficjalna wersja trafi

#oswiadczenie
1) masz problemy z innymi obszarami funkcjonowania; lub/i
2) obracasz się w nieodpowiednim towarzystwie (a jeśli tak jest, to też Twoja wina).
Ja lubię szyderczy humor, ale często żartuję też z samego siebie, a przede wszystkim wiem na ile mogę sobie pozwolić w stosunku do danej osoby. Skoro
Komentarz usunięty przez autora
@MrPoopybutthole: Dawno się tak nie uśmiałam, dzięki za podrzucenie tego subredditu :D
A OP to buc, co wyżej sra niż dupę ma. Sporo takich ostatnimi czasy, patrzą na innych z góry, myślą że są lepsi, a w rzeczywistości najprawdopodobniej są po prostu zakompleksieni stąd ta niechęć do innych ludzi i na odwrót.
źródło: comment_yhXjfLSCSDO1i02Fg21kHOvtVuWvuioJ.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
"Mądrość, chociaż wspaniałych sentymentów uczy,
Wesprze, wzmoże, pocieszy, ale nie utuczy."
i kolejny cytacik, który sobie powinieneś przyswoić pyszny człecze:
"To smutne, że głupcy są tak pewni siebie, a ludzie mądrzy tak pełni wątpliwości." ( ͡° ͜ʖ ͡°)