Wpis z mikrobloga

#tindersanremu -> obserwuj mój tag po śmieszne i żenujące materiały z #tinder - 0 spamu, tylko konkretne materiały ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Przedstawiam wam dobrą zarzutkę, pozwala nam ona szybko zaprezentować że mamy już w życiu istotne osiągnięcia, loszka dowie się że nie jesteś stooleyą bez znajomych (masz ziomków z gildii) oraz co najważniejsze że masz swoje zainteresowania.
Same pozytywne sygnały dla potencjalnej samicy. Wasze zdjęcia modelki i szynka na kiełbasie mogą się schować ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#zarzutka #gry #heheszki #badoo #podrywajzwykopem #podryw #rozowepaski #stulejacontent #wygryw
Sanremu - #tindersanremu -> obserwuj mój tag po śmieszne i żenujące materiały z #tind...

źródło: comment_loL5qjmMD8Ewfnl0sVZ8BFHwkiMwFMNY.jpg

Pobierz
  • 54
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Nevertheless: Jeśli chodzi Ci o laski z #tinder to w ciągu miesiąca jedna była u mnie w łóżku, jutro spodziewam się dołączyć do kolekcji kolejną dziewoję (wpada do mnie na noc), z dwiema innymi się całowałem a spotkałem się w sumie z 6, numery wyciągnąłem od 17-20 dziewczyn ale większość chce się spotkać po sesji. Standardowo - nie jestem casanovą i nie kręci mnie ruchanie czego popadnie, jeśli
  • Odpowiedz
@Nevertheless: Ciężko mi stwierdzić, mam taką prace że 3/4 czasu pracy mam wolne (siedzę na dupie i nic nie robię), tak więc zdarza się że 6 godzin mogę sobie czytać książkę, oglądać filmy lub przeglądać różowe na tinderze. Zazwyczaj wchodzę na tindera 3x w tygodniu i wykorzystuje cały limit polubień a piszę tylko z tymi różowymi które albo mieszkają blisko albo są podatne na trolling (czyt. Karyny).
  • Odpowiedz
@mirasKo-Kalwario: 2 zdjęcia + kilka na insta. Oba zdjęcia mam z psami (beagle + dalmatyńczyk). Na insta mam zdjęcia z zakopanego (ale nie jakieś krupówki tylko zdjęcia z mojej wycieczki jednodniowej po czterech szczytach 2000 m.n.p.m. dość ładne, na tle gór). Są też jakieś fotki z biegania z koleżanką.
@PrzegrywStulej: Jako pomocnik kierowcy w dostawie jedzenia. Stawka tez całkiem elegancka jak na nic nierobienie.
  • Odpowiedz