Wpis z mikrobloga

@dziad-jihad:

Dla mnie, dla całego działu R&D to ważne potwierdzenie, że potrafimy dostrzegać potrzeby, definiować i realizować produkty

na wysokim, światowym poziomie

bezawaryjoność SU160 i, dopracowanie EN76 w krórych postawiono na komfort pasażerów jak i stosowanie nowoczesnych metod redukcji hałasu są koronnym tego przykładem. Należy pochwalić także użycie technologii zastosowanych przy produkcji nadwozia składów 223M.

Dla mnie, dla całego działu R&D to ważne potwierdzenie, że potrafimy dostrzegać potrzeby, definiować i realizować produkty

na wysokim, światowym poziomie

bezawaryjoność SU160 i, dopracowanie EN76 w krórych postawiono na komfort pasażerów jak i stosowanie nowoczesnych metod redukcji hałasu są koronnym tego przykładem. Należy pochwalić także użycie technologii zastosowanych przy produkcji nadwozia składów 223M.

swoją drogą jeżdżę Elfami codziennie i ku** mnie bierze od wycia falowników. Nawet odgłos cięcia metalu jest przyjemniejszy
Bartosz Piotrowski dwukrotnie zdobył tytuł Designera Roku.

A powinien dostać w pape bo gama i dart są nieładne. Na dodatek chyba gdzieś już widziałem bardzo podobne konstrukcje, nie mogę sobie przypomnieć co szukałem wtedy.