Aktywne Wpisy

wykop +28
Zmiany w lewym menu!
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
Od dziś znajdziecie tam sekcję z obserwowanymi tagami. Dzięki niej szybciej dotrzecie do treści, które naprawdę Was interesują - bez klikania w dodatkowe zakładki.
To zmiana przygotowana w odpowiedzi na Wasze prośby. Niby drobna, a sprawia, że korzystanie z Wykopu staje się wygodniejsze i bardziej dopasowane do Waszych potrzeb!
Sprawdźcie
źródło: wykop
Pobierz
blinkarA +7
Chłopak z tindera po pierwszej randce zaprasza mnie na wspólny wyjazd do Chorwacji na jego koszt.
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem
Chłopak bardzo ułożony, adwokat, ale dla mnie wieje desperacją. Kto normalny chce wydać parę tysi na randomową dziewczynę, którą dopiero co poznał?
#tinder #randkujzwykopem

1. Turniej odbędzie się w jeden dzień i będzie nim przyszła sobota tj. 06.01.16. Mecze będą rozgrywały się od godziny 17 do 22.
2. W turnieju weźmie udział 16 osób. O wyborze decyduje po pierwsze miejsce zajęte pod koniec sezonu(najwyższa ranga), a po drugie kolejność zapisu. Wiem że to może budzić kontrowersje czy też głosy oburzenia, ale wraz z @antonio20 doszliśmy do wniosku że to najlepsze wyjście, gdyż będzie zapobiegać osobom, które zgłoszą się dla żartów, po czym oleją turniej moczem. Do tego podniesie to poziom turnieju. Oczywiście jeśli macie niższą rangę, nadal macie dużą szanse na wzięcie udział w turnieju, więc warto się zapisać.
3. Na każdą fazę poczynając od 1/16 będzie przeznaczona godzina. Według mnie to aż zanadto. Zwycięzca musi umieścić odpowiednią wiadomość pod postem do tego wyznaczonym. Jednakże trzeba po każdym meczu wykonać screena z zwycięskim ekranem, by w razie sporów @antonio20 bądź @werdandi mogli rozstrzygnąć go. W przypadku braku informacji obie osoby zostają wyeliminowane.
4. Turniej rozgrywa się na zasadzie BO3. Każdy gracz wybiera 3 klasy, którymi musi grać cały turniej. O wyborze klas należy poinformować @Anotnio20 przed rozpoczęciem turnieju. Nie można grac przeciwko jednej osobie 2 różnymi deckami tej samej klasy tzn. Odpada granie Renolocka i Zoolocka w tej samej fazie. Zmiana decku, możliwa dopiero w kolejnej fazie rozgrywek. Zwycięstwo odnosi osoba, która pierwsza wygra 2 mecze. W przypadku zwycięstwa danym deckiem osoba ta nie może użyć go ponownie w tej fazie rozgrywek. Decków nie można zmieniać w trakcie pojedynków. Finał zostanie rozegrany na zasadzie BO5.
5. Nie przewiduje nagród. Nie chcę się bawić w wpisowe. Jeśli ktoś chce dołożyć jakąś nagrodę, to bardzo proszę nie ma problemu.
6. W przypadku niesportowego zachowania (spamowanie emotkami to nie jest niesportowe zachowanie xD) osoba może zostać wyeliminowana z turnieju, po decyzji sędziów.
7. Zapisy trwają od dziś do czwartku do godziny 23.59. Ilość osób jest nieograniczona, gdyż pół godziny przed turniejem odbędzie się check-in, by potwierdzić swoją obecność na turnieju. Jeśli osoba, nie potwierdzi swojej obecności jej miejsce zajmuje ktoś z listy rezerwowej.
8. Turniej jest w amatorski i liczę że profesjonaliści będą na tyle sumienni że nie będą próbowali brać w nim udziału.
9. Turniej będzie posiadał dwóch sędziów: @anotnio20 i @werdandi, gdyż sam osobiście planuje wziąć w nim udział, więc oni zajmą się drabinką i problemami, gdyż nie chce żeby padały podejrzenia względem ustawianie drabinek etc.
To chyba na tyle. Jeśli o czymś zapomniałem postaram się o tym wspomnieć jeszcze. Jeśli macie jakieś ciekawsze pomysły to proponujcie. Również jeśli macie jakieś pytania, to śmiało. Swoją drogą jeśli jest ktoś chętny do streamowania finału to bardzo chętnie porozmawiam z tą osobą :) Kolejne informacje będę zamieszczał na bieżąco pod tagami.
Poniżej zapisy
1. Pluto #2585 ranga 5
#hearthstone #wypokstone
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Chociaz w sumie, po namysle to przeciez nikt tego nie bedzie weryfikowal eh?
Mirasy tu jest wpis od zapisów, jeśli macie jakieś pytanie to piszcie na priv, a jak jakieś komentarze czy coś to róbcie osobne wpisy, ale proszę nie spamujcie tutaj. Z góry dzięki :)
Komentarz usunięty przez autora
@MainstreamowyHipster:
Komentarz usunięty przez autora