Aktywne Wpisy

Filippa +4
Szczerze mówiąc, jeżeli to są minimalne wymagania to jest to śmiechu warte.
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
Aby zagrać w grę na ultra ustawieniach i żeby chodziła co najmniej w stabilnych powiedzmy 60 fpsach to muszę wydać fortunę na kompa z d-------m procesorem, ramem i oczywiście kartą graficzną a i tak z tego co widziałam na twitchu, niektórzy streamerzy, którzy jak wiadomo mają dowalone speci, musieli obniżać ustawienia bo klatki były niestabilne xD
Obecnie tak naprawdę gry
źródło: image
Pobierz
J3BACZ3000 +102
#321685 HUOP ma duszę artystyczna i przegląda sztukę
źródło: 1000013018
Pobierz

Hej, web devy!
Pewnie nie każdy zdaje sobie sprawę z tego, że istnieje świetne i lekkie IDE dla PHP. Co prawda nie wygląda oszałamiająco, twórcy ewidentnie nie mają poczucia dobrego designu, ale bardzo dobrze się w nim pracuje!
Posiada wbudowany debugger PHP, walidator kodu w czasie rzeczywistym czy podgląd koloru / obrazu w tooltipie po najechaniu kursorem na fragment kodu. Edytor wspiera gita, SASS oraz LESS. Dosyć często udostępniane są aktualizacje.
Moim zdaniem warto sprawdzić ten program, szczególnie dlatego, że dziś i jutro jego rozszerzona wersja (trochę lepsza od darmowej) jest za darmo ;) Wołam mirków z tagu #webstuff.
CodeLobster PHP Lite: http://bit.ly/1Qo1rSi
@klocus: wolę płatny phpstorm i tyle
@Jurigag: xD
@JackBauer: