Wpis z mikrobloga

@rafalu90: Poszedłem sam, nie przejmowałem się tym bo i po co, była wódeczka, kumple, czego więcej potrzeba? Dodatkowo każdy w garniturze jak prezesi ( ͡° ͜ʖ ͡°) No i co się popatrzyło na pięknie odstrojone dziewczęta to moje ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Czyli nie - studniówka niczego nie zmienia...

@Qwertylion: bo tu nie chodzi o żadną studniówkę tylko powód dla którego się na nią nie idzie. Jest różnica między kimś kto nie idzie bo mu naprawdę szkoda kasy, a kimś kto nie idzie bo się panicznie boi ludzi, nowych sytuacji i w ogóle wychodzić z domu, ale wmawia sobie, że to z powodu oszczędności. Ten wpis ma skłonić młode stulejki do refleksji.
  • Odpowiedz
@CzlowiekZeStali: Dlatego odpowiadasz na czyjeś posty i potem piszesz, że ciężko ci z kimś podjąć dyskusje.
Jednak chyba cię rozumiem. Dla ciebie tekst OPa był tak kontrowersyjny, że aż założyłeś zapenw multikonto i musiałeś to po kilkunastu godzinach z siebie wyrzucić. Chętnie poczytam co cię tak uraziło i dlaczego gardzisz takimi ludźmi, bo szykuje się świetna historia skrzywdzonej stulejki.( ͡° ͜ʖ ͡°)
.
  • Odpowiedz
Ja swoje żale dot. studniówki wylałem na mirko. Aż musiałem zrobić #usunkonto , ale dzięki temu przynajmniej doszedłem do pewnych wniosków. Dziękuję mirko. Nie powtórzę tego błędu przy kolejnej próbie powrotu na łono społeczeństwa ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz