Wpis z mikrobloga

@Olek_Grom_Jr: tak smyku, jestem po 20 pare latek i niestety jak w liceum i na poczatku studiow nie miales kolegow ani kolezanek (dziewczyna to juz za duzo jak na takiego przegrywa jak ja) to potem jedynie co pozostaje to bagieta i forume und piwnitza.
  • Odpowiedz
@Olek_Grom_Jr: ale to juz nie beda kumple z którymi zyło się w beztroskie lata itp, nie mówiac o miłosci, takiej prawdziwej i jak za czasów młodzieńczych, bez obowiazków itd. teraz przyjazn ani to drugie juz nie bedzie smakowac tak jak by smakowala jak gdybym byl mlody o ile cos takiego bym przezył.
  • Odpowiedz
@zdanewicz: bullshit... jak dla kogo.ja też nie żałuję, ale to impreza jak każda inna dyskoteka, tyle że napompowana swą legendą do granic możliwości. Studniówka to głównie stres i pierwszy taniec.
  • Odpowiedz
przestańcie racjonalizować swoje s----------e

@rafalu90: Jako że nie umiem tańczyć to jedyne moje zajęcie na studniówce to picie wódki, no może 20 minut spędziłem z dziewczyną na parkiecie :D
  • Odpowiedz
Niech se każdy odpowie szczerze, czy aby na pewno jest zadowolony ze swojego życia, czy aby na pewno zmierza ono w dobrym kierunku i czy aby sam siebie nie okłamuje.

@rafalu90: no... w temacie studniówki każdy powinien przemyśleć swoje życie...
A tak już na poważnie: co ty p--------z człowieku? Jedna z bardziej przereklamowanych imprez jakie istnieją, już na otrzęsinach, które są niecały rok później, można się lepiej zabawić i naprawdę
  • Odpowiedz