Aktywne Wpisy

IntruderXXL +193
Trochę przesadziłem z tą formą, no ale cóż płakać nie będę lol #chwalesie
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
#chudnijzwykopem #silownia #mirkokoksy #mikrokoksy #sport #pokazforme #dieta
źródło: Łapa
Pobierz
Lewusx +132
Za 9 tygodniu debiut na scenie PRO.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
Miejsce debiutu, Niemcy, Kolonia.
Zawody PRO to takie zawody, na których udział mogą wziąć tylko posiadacze karty IFBB PRO, jest nas w Polsce mało jeśli chodzi o kulturystykę, nie biorę pod uwagę Classic/Men's Physique bo to troszkę co innego.
Obecna waga 117kg.
źródło: IMG_2913
Pobierz

A więc troszkę się nazbierało tego. Było więcej ale co dobre szybko się kończy( ͡° ʖ̯ ͡°)
Nie jestem specjalistą pokroju Marcin Budzyk z Nez De Luxe czy sławetna Olafaktoria. Troszkę się znam na zapachach. Jak widać preferuję drzewne, tytoniowe ciężkie nuty. Dla niektórych są one dosyć mocne, jednak dla mnie są wspaniałe. Inne również są ciekawe jednak jak co po niektórzy wiedzą są takie co sięsprawdzą zimnym wieczorem w grudnio a takie które pachną i ulatniają swoje najlepsze akordy latem an wakacjach.
Jeśli ktoś ma pytania to niech wali może podpowiem co mu będzie pasowało( ͡° ͜ʖ ͡°)
#troche #chwalesie #perfumy #skromnyzestaw #perfumeria #zapachy #kosmetyki
źródło: comment_qq7LJ2jWEVbFBjiFBasqweZOUszrJLNC.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora
A tak w ogóle mam już dzisiaj urodziny jakieś sto lat albo coś?(ʘ‿ʘ)
Komentarz usunięty przez autora
Mała drogeria niestety bez większych łał dystrybucja teoretycznie Coty. CK, Bentley, D&G bez fajerwerków pokroju Douglasa.
Damski Reveal ma i też mi się bardzo podoba. Jak gdzieś dopadnę Womanity zapewne kupię( ͡° ͜ʖ ͡°)