Wpis z mikrobloga

Siema Mircy.

A więc troszkę się nazbierało tego. Było więcej ale co dobre szybko się kończy( ͡° ʖ̯ ͡°)

Nie jestem specjalistą pokroju Marcin Budzyk z Nez De Luxe czy sławetna Olafaktoria. Troszkę się znam na zapachach. Jak widać preferuję drzewne, tytoniowe ciężkie nuty. Dla niektórych są one dosyć mocne, jednak dla mnie są wspaniałe. Inne również są ciekawe jednak jak co po niektórzy wiedzą są takie co sięsprawdzą zimnym wieczorem w grudnio a takie które pachną i ulatniają swoje najlepsze akordy latem an wakacjach.

Jeśli ktoś ma pytania to niech wali może podpowiem co mu będzie pasowało( ͡° ͜ʖ ͡°)

#troche #chwalesie #perfumy #skromnyzestaw #perfumeria #zapachy #kosmetyki
Q.....a - Siema Mircy.

A więc troszkę się nazbierało tego. Było więcej ale co dobr...

źródło: comment_qq7LJ2jWEVbFBjiFBasqweZOUszrJLNC.jpg

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qiepka: Szukałem czegoś co się długo trzyma :) ostatnio byłem w douglasie i wyrwałem w promocyjnych cenach polo blue i porsche intense + bondy 007 i obsession night ale to takie przejściowe tylko :) wcześniej miałem armani sport code i póki co są moim faworytem
  • Odpowiedz
@burbur: Tak tylko tu jest problem. Mój różowypasek ma drogerię z perfumami i gustuje raczej w Lady Million, Gucci Envy Me, ja od siebie chce jej kupić Kenzo Jungle. Uwielbiam damski Kenzo.

A tak w ogóle mam już dzisiaj urodziny jakieś sto lat albo coś?(ʘʘ)
  • Odpowiedz
@burbur: Aha jeszcze zabrakło reveal by ck też jeden z moich top ten oraz 23 by Michael Jordan <-- potworek jakich mało jakby z butów Jordan wyciśnięto pot MJ i wymieszano go z cytrusami( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@burbur: Od 18 już trochę minęłu czasu( ͡° ʖ̯ ͡°)

Mała drogeria niestety bez większych łał dystrybucja teoretycznie Coty. CK, Bentley, D&G bez fajerwerków pokroju Douglasa.

Damski Reveal ma i też mi się bardzo podoba. Jak gdzieś dopadnę Womanity zapewne kupię( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@dianabol: Szczerze jeszcze nie wiem jak pachnie z tego co słyszałem długo wytrzymuje, miałem go kiedyś zamawiać ale jakoś zrezygnowałem na rzecz Prady i zakup mi się udał( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
@Qiepka: Niestety nie umiem opisywać jakoś ładnie zapachów. Na samym początku jest to bardzo mocny zapach i taki jest dojrzały. Dopiero po ok. 45 minutach zaczyna się ciepły, głęboki zapach. Naprawdę znakomity dla mnie ale dopiero po tych 45 minutach. Przez przypadek zamówiłem i naprawdę się miło zaskoczyłem. A co do trwałości to rano się psiknąłem, a następnego dnia po rannym prysznicu dalej czułem na skórze.
  • Odpowiedz
@mars83: Jak nazywa się ta perfuma w szarym, wielkim opakowaniu z napisem MEN? Kiedyś miałem okazję jej użyć, miała świetny zapach i zapomniałem o niej, więc przypomnij jej nazwę mirku :)
  • Odpowiedz