Wpis z mikrobloga

Siema Mircy.

A więc troszkę się nazbierało tego. Było więcej ale co dobre szybko się kończy( ͡° ʖ̯ ͡°)

Nie jestem specjalistą pokroju Marcin Budzyk z Nez De Luxe czy sławetna Olafaktoria. Troszkę się znam na zapachach. Jak widać preferuję drzewne, tytoniowe ciężkie nuty. Dla niektórych są one dosyć mocne, jednak dla mnie są wspaniałe. Inne również są ciekawe jednak jak co po niektórzy wiedzą są takie co sięsprawdzą zimnym wieczorem w grudnio a takie które pachną i ulatniają swoje najlepsze akordy latem an wakacjach.

Jeśli ktoś ma pytania to niech wali może podpowiem co mu będzie pasowało( ͡° ͜ʖ ͡°)

#troche #chwalesie #perfumy #skromnyzestaw #perfumeria #zapachy #kosmetyki
Q.....a - Siema Mircy.

A więc troszkę się nazbierało tego. Było więcej ale co dobr...

źródło: comment_qq7LJ2jWEVbFBjiFBasqweZOUszrJLNC.jpg

Pobierz
  • 57
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Qiepka: Tylko Creed - Aventus. Nie-sa-mo-wi-ty zapach, polecam ci zamówić chociaż próbkę. W tej chwili używam Abercrombie & Fitch - Fierce, fajny koloński mocny zapach. Jak lubisz drzewne tytoniowe ciężkie nuty to chyba legendarny Cartier - Declaration ma coś dla ciebie. Z kolońskich Bottega Veneta też super.
  • Odpowiedz
@Qiepka: kurde ,a ja po prostu kupuję jak największą butlę jednego zapachu byleby wystarczyły na długo gdy będę używał wychodząc do pracy i tyle. Teraz jakiś tani boss 6 200ml. Potem pewnie co mi wpadnie w łapy i będzie pasować.
  • Odpowiedz
@KRULL: Najbardzie zadowolony jestem z Armani Code jak dla mnie to jest król świata. Ale świetny jest też właśnie Burberry London, DG The One oraz Dsquared Potion... i tak dalej. Prada ma świetną trwałość oraz ten podkład drzewny nawet żywiczny, taki mocny akurat na wieczór w restauracji. Lacosta Live miałem na wakacjach, taki odświeżacz dla mnie fajnie pachnie z początku również drzewo i pieprz, ale minus że słąbo trzyma.

@
  • Odpowiedz