Aktywne Wpisy

MonazoPL +72

peanut_whu +140
#rozdajo
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
Ostatnie #rozdajo skórzanego paska tak miło się przyjęło, że powtórzymy tę zabawę, ale z inną nagrodą. Na paski nie mam już ani skóry, ani sprzączek, a ostatni mircy, którzy postanowili mi zaufać, niedługo otrzymają swoje zamówienia (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Tym razem do wygrania będzie dowolny wybrany produkt z tych, które zostały mi po grudniowych targach rzemiosła. Wybiorę jedną osobę z grona plusujących
źródło: 1000062056
Pobierz

#mercedes #motoryzacja #samochody
źródło: comment_UdIMvtR5VwUNh6va43fAttRyGXqzSUWB.jpg
Pobierzźródło: comment_gPXxJggSNggrai79Gw0IsJjWlqSHwPWX.jpg
PobierzJak dla mnie mercedes i porsche robią zawsze najlepsze wnętrza ;-)
Mercedes > Porsche > BMW
źródło: comment_aLod3u32WTwrzL4eGuoTfg7iOIEAN2TO.jpg
Pobierzźródło: comment_H6ZsIK2nrEqgvkEzv1R8dkfYdrtll7xI.jpg
Pobierzźródło: comment_PtvYeELhCyN8TsJZou5WlLFsTpXT1EOA.jpg
Pobierzźródło: comment_x9mqpuLFZlnVc63dsurs0K44s3VeutQq.jpg
PobierzKlasunia jak się patrzy. A z nowocześniejszych wolę to poniżej:
źródło: comment_kkjx56IC9zc2MewLqTplZCu0J9Sjd6sr.jpg
Pobierzźródło: comment_pEYwI1MdU3IeXwKaFRXzm0SuAlUubV9u.jpg
PobierzByło więcej wesji - z przyciskami sterowania, z drewnianymi nakładkami i wieńcem z litego drewna, oraz oczywiście obszywana skórą.
W ogóle AR z tamtych czasów charakteryzowały się szerokim zakresem opcji wykończenia do wyboru.
EDIT:
Chyba dodaliśmy w tym