Wpis z mikrobloga

W ogóle, tylko półgłówek by się nie zorientował, że to powycinane

@kucowaty_suchoklates: każdy wie że jest to powycinane, niemniej jednak zgorszenie budzi fakt luźnego przywiązania do krystaliczności i praworządności jaką legitymuje się prawica. Pół Internetu zostało zalane tym filmikiem w ramach zasady "Kłamstwo powtórzone tysiąc razy staje się prawdą".

Podobnie było na wykopie, dopiero interwencja moderacji i przyklejenie na górze "pełnej wersji" debaty poskutkowała.

Warto się zastanowić i spróbować zadusić
  • Odpowiedz
@lerner: Weź posłuchaj jeszcze raz całej tej wypowiedz, w której mówi, że ludzie nie są tak głupi jak się wydają a potem posłuchaj co mówi o niej w sprostowaniu. Bo jak dla mnie ta "prawacka, zakłamana" interpretacja jest bardziej zbliżona do sensu jego wypowiedzi, niż ta z dementi.
  • Odpowiedz
@lerner: Dobrze że to wyjasnił. Też przez cały czas myślałem, że tak specjalnie mówił. Co nie zmienia faktu, że sam wielokrotnie manipulował wypowiedziami innych czyli robił dokładnie to samo co autor przeróbek.
  • Odpowiedz
@lerner:

Filmik nie jest wielkim oszustwem. Słowa nie są zamanipulowane. Lis nie wypunktował. Gadanie nie spaliło na panewce.

Lis nie odniósł się do wszystkich swoich wypowiedzi, a te które poruszył wcale nie zastały poprzekręcane. Lis znowu robi z was głupoli. Myślcie samodzielnie.

Obejrzyj jego nagranie na spokojnie i przeczytaj uważnie to od Mr--A-Veed oraz to od mnie
microbid - @lerner: 

Filmik nie jest wielkim oszustwem. Słowa nie są zamanipulowan...

źródło: comment_JM7Aa9kWaKOKAqAlz87v2Zn4lL0P2kdK.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz