@arktosk: dobre nawet, ale od razu rzuca sie w oczy, ze cos nie gra z tym widokiem zza okna. Jest po prostu za ciemny wzgledem refleksow. Popatrz na odbicia w wannie, sa jasniejsze niz samo zrodlo swiatla. A gdy dodac np dynamike realnych aparatow, to powinien az lsnic ten krajobraz. Ale dobra robota
@januszejanuszy: Jesteś pewny ze to okno a nie obraz? @arktosk: Jeśli to obraz w tle to super a jeśli okno to trochę dziwne dla mnie. Poza tym fajna wanienka i ogólnie kompozycja
@arktosk: Ile siedzisz w blenderze i przeznaczyles czasu na nauke zeby dojsc do takiego poziomu? Pytam bo sam chcialem pobawic sie w grafika 3d ( ͡°͜ʖ͡°)
@Kamienie777: Ciężko powiedzieć ile już siedzę, ale na pewno kilka lat. Teraz miałem bardzo długą przerwę od grafiki i próbuję dopiero wskoczyć na sensowny poziom. Jak chcesz zacząć, to na naukę softu wystarczy Ci kilka tygodni, zacznij od tutków, później zrób kilka sensownych
Komentarz usunięty przez autora
@arktosk: Jeśli to obraz w tle to super a jeśli okno to trochę dziwne dla mnie. Poza tym fajna wanienka i ogólnie kompozycja
@kampek: @Kisieliusz: @kampek: @StaryWedrowiec: Ku zdziwieniu wszystkich, tak, to jest okno, tak wiem, #!$%@?łem :P
@Kamienie777: Ciężko powiedzieć ile już siedzę, ale na pewno kilka lat. Teraz miałem bardzo długą przerwę od grafiki i próbuję dopiero wskoczyć na sensowny poziom. Jak chcesz zacząć, to na naukę softu wystarczy Ci kilka tygodni, zacznij od tutków, później zrób kilka sensownych