Wpis z mikrobloga

@Hipokryta: jeżeli chcesz grać sam bez teamu to będzie ciężko, nie wiem jak wyższe rangi ale na niższych ( Goldy ) jest pełno dzieci wyzywających każdego bo nie potrafią trafić, spora liczba graczy mających dodatkowe konto by grac na słabszych. Drobna rada nigdy nie witaj się po polsku, jak trafią Ci się "chore" dzieci z polski nie licz na szacunek z ich strony, " obcych " obrażają w mniejszym stopniu (
  • Odpowiedz
@zielona_cebula: To już wiem z Left 4 Dead 2 i Team Fortress xD Dlatego nie gram na Polskich serwerach chyba że w teamie mnie ktoś tam zaprosi.
Takie rzeczy to nie nowość, smerfów się nie boje, gorzej z cziterami i masą gówniarstwa przez które ciężko grać, a to jest gra zespołowa.
  • Odpowiedz
@Hipokryta: Ci na górze #!$%@?ą głupoty, nie słuchaj się ich. Większość to typowe mirki z MG1, które grają solo queue i płaczą że im rusków wyszukuje.

Znajdź sobię ekipę 5 ludzi, z którymi nie będziesz się kłócił i możesz grać.
  • Odpowiedz
@Hipokryta: Nie jest tak zle, jak rozni goscie staraja sie powiedziec. Zeby nie typy, robiace czysta "magie" nie byloby tak zle. Co do "ruskuff" wystarczy grac 5tka, w koncu ogarniesz taka, ze bez spiny i na poziomie. Co do smurfow nie mam pojecia, Na supreme+ ciezko smurfowac :D
  • Odpowiedz
@NexciaK: Tak jak mowie - planuje grać w coś na poważnie więc smerfy to mi wiszą bo kto smerfuje w wysokich rangach ( ͡° ͜ʖ ͡°) (w sumie smerfuja mistrzowie xD). Na razie poczekam, zobacze czy warto ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz