Aktywne Wpisy

thorgoth +33
Mężczyzna w klapkach twierdzący że jest Jezusem zaczepiał pasażerów poznańskiego tramwaju, kilkoro z nich uderzył "z liścia". Interweniowała motornicza, próbując wyrzucić jegomościa z tramwaju.
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne
Szarpaninę zauważył kierowca przejeżdżającego samochodu osobowego. Zatrzymał się, pomógł obezwładnić Jezusa i zaczekał na przyjazd policji.
#poznan #polska #kryminalne

arturooo000 +30
#gielda LOL, Polacy tylko 3-5% swoich oszczędności (gotówki) lokują na giełdzie. Okolo 73% leży sobie na kontach albo lokatach XD.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.
Pewnie wyglądało by to jeszcze gorzej gdyby w tych wyliczeniach brać pod uwagę betonowe złoto.

W oryginalnej złączcie na 6 kabli podłączenie wygląda tak:
1. Pomarańczowy
2. Niebieski
3. Niebisko-biały
4. Zielony
5. Zielono-biały
6. Pomaroańczowo-biały
Wszedzie podłączyłem kolorami tak samo, więc co zrobiłem źle, że piec wywali błąd komuniakcji?
#siecikomputerowe #sieci
źródło: comment_ZBNkfDqbBtQAUYsMifRQsndWcMsIS6aY.jpg
Pobierz@Rick_Sanchez: Od oryginalnej końcówki, do modułu jest identycznie kolorami
@mateusz-skrzyniecki1: Opisz co jest oryginałem, a co Twoją samoróbką. Btw. piszesz:
Tak masz rację, mój błąd. Tak jest wszedzie, źle
źródło: comment_4vPRKuMOsm1YO6Tp81hOQxkPrnYTZ52C.jpg
Pobierz@zakowskijan72: @brokenik: Już wszystko działa, dzięki za pomoc