Wpis z mikrobloga

@ZbyszekStonoga: wtedy powinna zająć się swoim mężem :) a jeśli jest samotna, to jest to samo, albo nawet gorzej, bo taka kobieta szuka bliskości byle gdzie. Nie jest taka wybredna. Jednak w większości kobiety sypiają z kimś atrakcyjnym dla nich pod każdym względem, zawsze licząc po cichu na coś więcej.
  • Odpowiedz
@Limonene: ja uważam że jest spora grupa ludzi, dla których w pewnym czasie w ich życiu to jest bardzo spoko opcja. Dookoła widziałam sporo takich realcji, kończyły się bardzo różnie ale koniec końców tylko pojedyncze osoby żałowały ( i fakt, głównie różowe co się zakochały). Nie polecam, nie odradzam bo tak na dobrą sprawę to cholera wie co z tego wyniknie.
  • Odpowiedz
@Postronny: żadna bzdura. Przez lata uważałem podobnie jak Ty. Hormony to przecież ingerencja w organizm, nie ma szans na brak skutków ubocznych. A tu jednak po zagłębieniu się w tą konkretną metodę okazało się, że jednak to jest możliwe. Oczywiście nie wiadomo jak ta metoda zadziała na każdy organizm, ale do tej pory wyniki są bardzo zadowalające. Dodatkowo mam znajome, które te metody stosują i jest bez porównania do tabletek
  • Odpowiedz
@Limonene: Fajny temat, ale przychylam się do jednego z protipów: opcja dobra dla osób, które nie są zbyt ciepłe i uczuciowe, bo w innym wypadku jedna strona zawsze będzie poszkodowana. Nawet jeśli się nie zakocha, to będzie czuła się wykorzystana w jakiś sposób.
  • Odpowiedz
@Sahasrara: To słabo się zagłębiłeś bo implanty mają skutki uboczne. Przestań rozpowiadać takie bajki bo jeszcze ktoś uwierzy. To co mówię to nie jest niechęć do tej metody, to po prostu fakty.
  • Odpowiedz
@Korhazz: a czy ja gdzieś wspomniałem o tabletkach? Contraception implant - to zupełnie coś innego.

@Postronny: nie mają, tylko mogą występować skutki uboczne, jak w każdych lekach. Przestań rozpoznawać takie bajki, bo jeszcze ktoś pomyśli, że wprowadza się taki implant legalnie wiedząc o jego szkodliwym działaniu..
  • Odpowiedz