Aktywne Wpisy
__MadCat +19
Obecnie nie posiadanie SUVa na daily to jak jeżdżenie furmanką w latach 90tych, przemawia za tym jedynie argument ekonomiczny #changemymind
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe
Mamy do wyboru małe suvy, duże suvy, tanie suvy, suvy premium, suvy coupe, suvy z drzwiami bez ramek, suvy sportowe, suvy terenowe, elektryczne suvy, suvy z v8 pod maską, nawet wyroby suvopodobne, a dalej istnieją ludzie, którzy wybierają na daily uber nie praktycznie, nie wygodne, niskie auta.
Rozumiem mieć jakieś fajne sportowe

czopersky +134
#danielmagical Patrzcie kto czeka na autobus w Toruniu.
źródło: temp_file3032326695231194541
Pobierz

Wróciłem do dojeżdżania rowerem do pracy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Nic ciekawego się nie dzieje poza tym co dzisiaj się o------o.
9:05. Telefon.
- Przez was mam dziurę w dachu!
Dobra, na spokojnie. Co tu się właśnie o--------a? Szybki rachunek sumienia, nie, jednak nic wspólnego z dekarstwem nie mamy dalej. Przez telefon wstępnie wszystko wyjaśnił i że nic nie będzie ruszać do naszego przyjazdu i mamy przyjechać i zobaczyć bo on już zadzwonił po firmę, która ma zaraz przyjechać i wycenić mu koszt nowego dachu.
No dobra, wchodzimy na dach i faktycznie jest dziura.
Klient sobie przedłużył maszt na którym miał antenę telewizyjną i naszą odbiorczą. U--------ł maszt długości prawie 5 metrów i powiesił na nim talerz od nc+. Komin był w stanie agonalnym, więc stwierdził że on to p------i i po prostu się r------ł, maszt jak się przewracał to talerz zrobił się latający i wbił się w dach i zrobił dziurę (✌ ゚ ∀ ゚)☞
W międzyczasie przyjechała firma od remontu dachu i zaczęli mu wyliczać grube tysiące. Jak usłyszał, że od nas nic nie dostanie bo sam sobie to zrobił dostał pianotoku i straszył sądem i nam nie odpuści bo to nasza wina. Nie mogę się doczekać. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#pracbaza #humorinformatykow #pracauisp - obserwuj po więcej
źródło: comment_uwt7QtyJO7SKIWA75KOODDW7PEXP1zhU.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
@fervi: Potwierdzam. Czasem mam 10 debili pod rząd, i z automatu 11 nawet jeśli jest z MIT, to na początku go potraktuję jak 10 przed nim. Niestety tak to działa.
To cos zmienia? Potrzebowala tego to sprawdzenia czy linia jest zsynchronizowana...