@banbuko: I to jest prawdziwy #pcmasterrace , a nie jakaś dzieciarnia, która uważa się za lepszą wyłącznie z uwagi na posiadany sprzęt, a gra w te same gimbusiarskie gry dla peasantów.
@wielooczek: Zgadzam się. Wczoraj zadałem pytanie gdzie w lublinie można kupić lapka do gier. A tu Hur dur.. A za ile?.. a że laptop to nie do gier.. odpowiedzi via iOS hehe. A tylko o sklep pytałem, za dużo tutaj gimbusów.
@banbuko: Oczywiście, że gimusiarnia musi się jakoś dowartościować, jednak z drugiej strony jest całkiem sporo pomocnych osób, które udzielają konkretnych rad.
@ChuckNorris_: Rozumiem, ze starsze gry typu Fallout, Stalker, Diablo czy nawet Fifa to już nie gry? A Starcraft? Zresztą.. co mnie obchodzi taka opinia, jak tylko o sklep pytam?
@lupaczkokosow: Nie mam nic do japka.. ale czasem mam wrażenie, że ten znaczek jest usprawiedliwieniem od niemyślenia ;) Jak tak sobie wypok przyglądam, wiem wiem że nie wszyscy ( ͡°͜ʖ͡°)
Rozumiem, ze starsze gry typu Fallout, Stalker, Diablo czy nawet Fifa to już nie gry? A Starcraft
@banbuko: Ale do tych tytułów nie potrzebujesz lapka do gier, bo to są zwykle dużo droższe konfiguracje stworzone by uciągnąć nowe tytuły. Jak grasz w klasyki to wystarczy ci zwykły laptop.
@zordziu: Nie no przesadziłem z tytułami, chociaż zwykły laptop taki z 840M na pokładzie nie udźwignie wszystkich części Stalkera na wypasie. Na moim starym blaszaku GTS 250 nie dawała rady. Nie jestem fanem Wiedźmina czy GTA, ale czasem lubię pyknąć w ciekawą nowszą gierkę.. coś mocniejszego na pokładzie zdałoby się.
@wielooczek: nie zgodzę sie ;) PC od małolata mucilem w klasyki ale obecnie tylko ps4, z racji ze nie ma juz czasu na PC pracy mnóstwo a konsola to wygoda leze w lozku program i spokoj
źródło: comment_GumitX3m44sWSdzTunlMGjAlDcoWLTVi.jpg
PobierzA tu Hur dur.. A za ile?.. a że laptop to nie do gier.. odpowiedzi via iOS hehe. A tylko o sklep pytałem, za dużo tutaj gimbusów.
Rozumiem, ze starsze gry typu Fallout, Stalker, Diablo czy nawet Fifa to już nie gry? A Starcraft?
Zresztą.. co mnie obchodzi taka opinia, jak tylko o sklep pytam?
@Kauabang:
Ale od ios to wiecie, sio:p
Komentarz usunięty przez autora
@banbuko: Ale do tych tytułów nie potrzebujesz lapka do gier, bo to są zwykle dużo droższe konfiguracje stworzone by uciągnąć nowe tytuły. Jak grasz w klasyki to wystarczy ci zwykły laptop.
A że teraz wychodzą prawie same gry dla peasantów, no cóż...
To się nie zgadzaj, tylko naparzaj w button na padzie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Fąląłt 4 będzie do tego idealny, nie wymaga żadnej szarej komórki. Wymaga tylko pada. I button do naparzania, żeby coś zajefajnego się wydarzyło.