TVN zrobił wywiad z januszami. Jak się okazuje to nie jest chata januszy bo tylko ją wynajmują za 1000 zł miesięcznie. Na kamery wzięli kredyt 40 tys. zł. Janusz jest bezrobotny a Grażyna ma jedynie firmę którą założyli czyli też jest bezrobotna. Syn młodszy choruje, ma aparat i padaczkę. Nadawanie zaczęli 1 października i są zadziwieni tym nagłym wybuchem popularności który nastąpił niedawno, nie spodziewali się również tej fali hejtu ze strony internatów. Nie rozumieją jak ludzie mogą do nich dzwonić w środku nocy wiedząc o tym że przecież mają małe dzieci. Dodatkowo są oburzeni faktem że dzisiaj rano odwiedziła ich pani z Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej.
@pss8888: rodzina może i biedna, dzieci może i chore. Ale kto normalny i bezrobotny bierze kredyt 40 tyś na kamery i prowadzi #januszlive? te pieniądze mógł przeznaczyć na kursy jakieś i iść do roboty.
@dolan_plusk: gdyby im to wypaliło bo jakby nie patrzeć nie robią nic złego tylko sobiezyja jedzą robia kupe itd.... teraz czuje sie troche #pdk bo myślałem ze to jakis biznes a to walka o przetrwanie!!!!
@a-lexis: Według mnie lepiej by było jakby sie walili po nocach do szołapa i zbierali żetony. ( ͡°͜ʖ͡°) a tak naprawdę jakby chciał ten janusz to coś by znalazł, na chorego nie wygląda.
@dolan_plusk: walczy o swoja przyszłość zrobił cos czego nie zrobił nikt. Myślałem ze to jakiś poprostu #januszbiznesu a to zwykli zdesperowani ludzie którzy wzorując sie na zagranicznych rynkach ...
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
#januszlive #logopol #tvn
@pss8888:
Komentarz usunięty przez autora
a tak naprawdę jakby chciał ten janusz to coś by znalazł, na chorego nie wygląda.
Komentarz usunięty przez autora