Aktywne Wpisy
Haerbin +3
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
SzitpostForReal +175
NBP dzisiaj rano wypuścił propagandowy filmik, stworzony za nasze pieniądze, o tym jak dzielnie walczy z inflacją. Uwaga, nie zwracam za leczenie po obejrzeniu, oglądasz na własne ryzyko!
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
#gospodarka #ekonomia #finanse #nieruchomosci #polska #pieniadze #nbp
Pomagaliście już w wielu beznadziejnych przypadkach, dlatego też zwracam się do Was o pomoc w pewnej nietypowej sprawie.
Otóż jakiś czas temu natknąłem się w Sieci na świetną stronę do nauki angielskiej gramatyki. Zawierała ona ćwiczenia chyba z każdego możliwego zagadnienia - od pojedynczych tematów typu prepositions, po całe egzaminy na różnych poziomach. Co więcej, większość ćwiczeń zawierała objaśnienia, które omawiały każdą z zastosowanych konstrukcji gramatycznych.
Niestety, za żadne skarby nie mogę sobie przypomnieć nazwy tej strony. Jedyne, co zapamiętałem, to jej w miarę nowoczesny wygląd, w porównaniu do nieco staroświecko prezentujących się innych witryn tego typu. Przeszukałem Google używając wszystkich możliwych słów kluczowych, jednak na marne.
Być może ktoś z Was ma ją zapisaną w zakładkach lub kojarzy ją z nazwy. Być może nawet używacie jej na co dzień.
Z góry dzięki za pomoc! :)
#angielski #angielskizblackorchid #angielskizwykopem #english #naukajezykow #naukaangielskiego #kiciochpyta
Komentarz usunięty przez autora
http://englishteststore.net/
Z tym "nowoczesnym" wyglądem to trochę przesada, ale pamięć bywa zawodna :D
@babisuk @6a6b6c @TakiSeLogin @vilard @mirkobiniu @Lardenn dzięki za wsparcie! :)