Aktywne Wpisy
zajk777 +60

dominges08 +19
#samochody #auto #motoryzacja #kolizja
Siemka, miałem takie niefortunne zdarzenie wyprzedzałem rowerzystę i tak jak uczyli zawsze na kursach wrzucam kierunek w lewo, wyprzedzam włączam prawy kierunek i wracam na swój pas. Kierunkowskaz sam nie zgasł bo zbyt lekki ruch kierownicą robiłem więc musiałem to zrobić ręcznie. Kierunkowskaz w prawo po mim manewrze wyprzedzania zobaczył dziadek wyjeżdżający z podporządkowanej (miał stop) ja jechałem drogą z
Siemka, miałem takie niefortunne zdarzenie wyprzedzałem rowerzystę i tak jak uczyli zawsze na kursach wrzucam kierunek w lewo, wyprzedzam włączam prawy kierunek i wracam na swój pas. Kierunkowskaz sam nie zgasł bo zbyt lekki ruch kierownicą robiłem więc musiałem to zrobić ręcznie. Kierunkowskaz w prawo po mim manewrze wyprzedzania zobaczył dziadek wyjeżdżający z podporządkowanej (miał stop) ja jechałem drogą z
źródło: ehhhhhh
Pobierz

Postanowiłem sobie zrobić za pomocą Unigine Valley mały test środowisk graficznych, ot głównie po to, by porównać ich wpływ na benchmark. Test przeprowadzam na otwartych sterownikach GPU Radeon na Ubuntu 15.10 i tu mam pytanie, czy czegoś nie zapomniałem:
- Gnome Shell
- KDE
- Cinnamon
- Mate
- Unity
- XFCE
- LXDE
- OpenBox
- i3
Komentarz usunięty przez autora
Komentarz usunięty przez autora
Zresztą ograniczanie się do Unigine Valey jest trochę bezsensu. Lepszy obraz daje przelecenie całego zestawu do testowania grafiki używając PTS (Phoronix test suite) dzięki czemu zaoszczędzisz na zautomatyzowaniu i wyniki dostaniesz odrazu w przystępnej formie i możesz nawet porównania zrobić automatycznie.
Ale wincyj benczmarków